[]

Bilgisayar için hoparlör

Şuna bu kadar para vermeye değer mi: www.amazon.com.tr

Masaüstü bilgisayarda müzik dinleyip, film izleyeceğim sadece. Belki arada tv'ye bağlarım. Ortalama 2+1'ler bin lirayı geçmiş, kırk yılda bir almışken düzgün bi şey olsun istiyorum ama doğru seçim mi bilemedim.


 
bunlar outdoor aslında. yani diyelim ki bahçen var kumsallarda sabahlıyorsun sürekli geziyorsun vs ve mobil bir hoparlöre ihtiyacın var o sebeple bunu alıyorsun.

diğer türlü sabit bir şey bakıyorsan soundbar veya ucuz ses sistemlerine bakabilirsin.
  • duyurukullanıcısı  (08.03.22 21:52:38) 
Hocam böyle bir şey alacağınıza soundbar veya monitör hoparlör bakabilirsiniz.

Marka model öneremeyeceğim ama bu @duyurukullanıcısı'nın dediği gibi kampta bahçede kullanmak için daha uygun. Ev kullanımı için tercih etmezdim ben.
  • chicha_v2  (08.03.22 22:23:16) 
Ağırlıklı olarak outdoor kullanım için geliştirilmiş olsa da ev içinde ses kalitesinin bu paraya alabileceğim herhangi bir ses sisteminden daha iyi olacağına inandım biraz araştırdıkça. Ama konuda uzman değilim ve denemedim, dolayısıyla yanılıyor olabilirim tabi.


  • rpmcmurphy  (08.03.22 22:31:22) 
Ev içinde kullanacaksam neden bataryalı bir cihaza mahkum olayım diye düşünürdüm. Bluetoth gerçekten lazım mı evin içinde? Hele ki masa üstü pc ile!

Telefon ile de yoğun kullanacaksanız o başka, ondan bahsetmemişsiniz.
  • John Bloor  (09.03.22 10:24:58 ~ 10:25:42) 
Güç kablosuna ve aux girişine bağlı çalıştırmayı düşünüyorum. Diğer özellikleriyle değil ses kalitesiyle ilgileniyorum sadece. Aynı fiyata benzer kalitede başka bir ürün varsa öğrenmek isterim cidden. Araştırıyorum hala.


  • rpmcmurphy  (09.03.22 14:46:17) 
Bu fiyat aralığında parasını hak eden bir ürün arıyorsan 2. el Audioengine A2, A2+ veya B2 düşünebilirsin.
Sarı sitede 3500'e 2. el B2 var.

  • wrench  (09.03.22 16:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.