[]

Testere Necmi neden barondan ve kılıçtan çekiniyordu?

Sb. Anlamadığım husus şu, tüm âlem testerenin gözü körlüğünden çekiniyor hatta korkuyorken, testere Necmi barondan ve kılıçtan bu derece korkuyor, saygı duyuyordu? İstese kılıcı da, baronu da keserdi.




 
Abi biri Baron diğeri de onun sağ kolu işte hepsinin tanrısı, bulundukları makamdan korkuyor.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (08.03.22 19:27:41) 
testere kılıça bağlı. sadakatinden şüphe edilse testere buralara gelemzdi


  • gatherer  (08.03.22 19:28:32) 
@kaleci saçlı forvet hocam
@gatherer
iyi de adam psikopat, hatta bir bölümde baron laz ziya'ya ben sizi kardeş yapmasaydım testere sizi bir gün muhakkkak öldürürdü demişti. Bu potansiyele sahip bir karakterin birilerine boyun eğmesi, itaat etmesi, bile bile ölüme gitmesi senaryo eksikliği gibi geliyor.
  • skzr  (08.03.22 19:31:57) 
Abi sen diyorsun işte "kardeş" yapmasaydı öldürürdü ama kardeş yapıldığı için dokunamadı, kardeş yapıldığı için dokunamadığı insan varken iki kişiyi kardeş bağıyla bağlayan bir güce nasıl kafa tutsun adam psikopat ama aptal değil.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (08.03.22 19:35:28) 
Testereyle baronu doğramak yaşlı savunmasız annesini doğramaya benzemezdi çünkü


  • mg3929  (08.03.22 19:55:57) 
Onbasi niye pasayi dovmuyor gucu yeter aslinda gibi bir soru olmus.
Necmi orta rutbede bir adam, oyle psikopatlik yapabilecek olsa zaten oraya almazlar. Yaparsa da icinden gecerler.

  • divit  (08.03.22 20:22:10) 
Testere doğrudan barona bağlı bile değildi. Kılıça bağlıydı. Bu yüzden testere Hüsrev ağa ve laz ziyadan da daha alt kademedeydi. zaten oturuş düzenini hatırlarsan laz Ziya ve Hüsrev ağa baronun sağ ve sol tarafında, testerenin de kılıcın yanında oturduğunu bilirsin.

Halit, Çakır türlü it kopuk pis işlere bakan testereya bağlıydı. Bir ara laz Ziya’ya diyordu zaten testere damadın benim altımda sana ne oluyor diye. Çakırın cezasını da testereye kestiriyorlar zaten. Konseyde mutlak hiyerarşi hakim.

Büyük ihtimalle testerenin burnunu pislikten kurtaran da zamanında kılıç ve barondur. O yüzden onlara koşulsuz bağlılık gösteriyor bence.
  • Hallegadola  (09.03.22 00:23:49) 
Testere Laz Ziya'dan bile çekiniyordu, tamam adam psikopat ama koruması gereken bir düzen var, servet var, işler var. Onu bunu keserek nereye varacak?

Yeri gelmişken ikisine de rahmet okuyalım, Allah rahmet eylesin.

www.youtube.com
  • John Bloor  (09.03.22 10:56:34) 
Dizi olduğunu bilmeme rağmen ben bile barondan çekiniyorum. Testere ise kılıca bağlıydı. Yani onun hiyerarşisindeydi. Hatta bir bölümde baron kılıca "bana adamını mı savunuyorsun" diyordu.

Çakır da Polat a testere için " bir tek adama boyun eğer kılıca " demişti.
  • sassot  (11.03.22 22:45:34) 
aslında yukarıdaki arkadaşlar testere'yi biraz güçsüz biri gibi anlatmışlar ama dediğin gibi gözü kara, hırslı, güçlü ve belli oranda da vizyoner biri testere. baron'a ve kılıç'a boyun eğme nedeni saygısından değil, uluslararası bağlantılarının onlar kadar güçlü ve derin olmamasından kaynaklı. çünkü biliyor ki onları ortadan kaldırsa bu sefer global güçler biletini keser.


  • makarnavodka  (11.03.22 23:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.