[]

Clio 5i nasıl bilirsiniz?

sb.




 
2 günlüğüne 1.0 litre otomatik olanını kiralamıştım. Performansından memnun kalmamıştım. 1.3TCe olanında kullanmıştım 1 günlüğüne, o iyiydi. Onun dışında Clio4 üzerine epey iyileştirmeler yapılmış, güzel araç. Yerli olması bir avantaj.


  • kaptankedi  (08.03.22 17:36:24) 
1.5 dci gibi mazot fiyatının delirdiği şu dönemde dünyayı gezecek bir motora sahip. bu bile tercih etmek için sebep olabilir.


  • roket adam  (08.03.22 18:36:14) 
B sınıfı bir otomobil olarak değerlendirildiğinde bu sınıftaki araçlar arasında fena bir yerde değil.

Öncelikle tasarım olarak şık duruyor bana göre.

Kısa bir süre kullandım otomobili. Sürüş olarak keyif verdi.
perfmoransı memnun edici.
Güvenlik donanımları yeterli görünüyor.

Boş donanımla alınca araç oldukça ucuz.
Birkaç aması var. Konfor donanımları bakımından bence ucuz bir araç değil. Full donanım seçeneğiyle alınmadığı sürece çok bir seçenek sunmuyor. Sis farı bile tercihe bağlı. Full donanımlı hali de ciddi yükseliyor fiyatı. Aynı sınıfta, aynı fiyata daha donanımlı araçlar alınabilir. Mesela Toyota Yaris, Hyundai i20 ya da vag grubundan muadilleri. Volkswagenler yüksek kaçabilir ama seat, skoda düşünülebilir.

Bu aracın en büyük avantajlarından biri çok kolay nakite çevirebilirsiniz.

Bir de b sınıfı bir araç nihayetinde. O yüzden hız göstergesine kanarak, tasarımının sertliğine aldanarak çok performanslı sürüş beklentisine girmemek aracı efendi efendi kullanmak lazım.

Yerli üretim yani daha ucuza gelir bakım maliyetleri. Bir de hemen her yerde dilinden anlayan bir usta bulunur.

Bence bugün ayağımı yerden kessin diye alınabilecek bir araç bu fiyatlarla. Boş hali gerçekten ucuz. ama biraz daha konfor arıyorsanız, o zaman diğer muadillerine yaklaşıyor. O zaman da ben diğer seçeneklere yönelirim.

Şurada oldukça objektif bir kıyas var:
www.youtube.com

bu kıyası 0 alacağınızı varsayarak yazdım. Yoksa clio'ya bu fiyatları vermek yerine, zor biliyorum ama, düzgün kullanılmış, güvenilir bir üst segmenti ikinci el almak da düşünülebilir.
  • anten  (08.03.22 18:39:16 ~ 18:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.