[]

Türk sinemasının farklı/değişik filmleri

Merhabalar
Bu aralar yerli filmleri izliyorum. Size göre sinemamızda farklı değişik olan filmler hangileri? Örnek vermek gerekirse çok sevdiğim "Sevmek Zamanı" filmi geliyor ilk aklıma. Misal vesikalı yarim filmini de çok severim,çok güzel filmdir ama Sevmek Zamanı filmi güzel olmasının yanında değişik de bir film. Yine mesela "Ulak" filmi geldi aklıma. Kostümleri ve anlatımıyla vs o da farklı bir yapım. "Sıfır Dediğimde" diye bir film var mesela.Daha önce izlemiştim ama yeniden izledim. O da anlatımıyla ve konusuyla değişik bir filmdi. Evet beğenmediğim şeyler(oyunculuk ve senaryo konusunda)vardı bu filmde ama ilgi çekici geldiği için sevdim yine de. Sizin bildiğiniz böyle değişik, farklı yerli filmler neler?
Teşekkürler


 
Hanım, izlediniz mi? Yıldız Kenter oynuyor


  • Fusha  (08.03.22 06:48:35) 
Anayurt Oteli
Otobüs
Asansör
Karışık Pizza
Berlin in Berlin
Derman
Gizli Yüz
Mustafa Hakkında Her Şey
Kırık Bir Aşk Hikayesi
Ses

İlk etapta gün yüzüne çıkanlar. Yazarım yine aklıma geldikçe.
  • lüzumsuz adam  (08.03.22 07:05:53) 
Fasulye


  • duster  (08.03.22 07:08:46) 
A ay


  • limonlu eksi  (08.03.22 07:22:47) 
kesinlike turk sinemasi uzmani degilim ama reha erdem - bes vakit ilginc gelmisti kliselige dusmeden


  • hot potato  (08.03.22 08:20:53) 
Kosmos
Korkuyorum anne
Ah belinda
Arkadaşım şeytan
  • deer hunter  (08.03.22 08:22:25) 
nefesim kesilene kadar


  • Kittie  (08.03.22 08:31:27) 
Sarmaşık
Kelebekler
Bay e
  • Bruce  (08.03.22 09:07:59) 
İşe yarar bir şey


  • chicha_v2  (08.03.22 10:09:23) 
Film değil de yönetmen tavsiyesi verebilirim değişik film arayışları için, Atıf Yılmaz kafası farklı çalışan bir yönetmen, örneğin Ah Belinda tavsiye edilmiş ben de öneririm.

Ümit Ünal filmlerini deneyebilirsiniz, 9, Gölgesizler, Nar, Sofra Sırları örnek olabilir mesela.

Onur Ünlü'nün filmleri gerçekten değişiktir, ilk başlarda değişik olması cazip gelirdi bana ama artık içi boş ve anlamsız geliyor, belki daha önce seyretmediyseniz tarzı size hitap edebilir. Mesela Acı Aşk, Onur Ünlü'nün senaryosuna katkıda bulunduğu bir film, bana hala enteresan ve zevkli geliyor, yönettiği filmleri pek sevmiyorum artık ama çok hayranı var.

Taylan Biraderler'den Vavien'i önerebilirim.

Kosmos çok sevdiğim bir film, daha önce önerilmiş ben de öneririm.
  •   (08.03.22 10:18:41) 
@Fusha izlememiştim aldım listeye
@lüzumsuz adam anayurt otelinin kitabını okuyacağım için izlemedim filmini özellikle,mustafa hakkında her şey ve asansör filmlerini izledim. Diğerlerinin bazısını duydum ama izlemedim. Onları da aldım listeye
@duster çok eskiden izlemiştim onu unutmuşum tekrar izleyeyim
@deer hunter,@hot potato ve @limonlu eksi kosmos ve korkuyorum anne filmlerini izledim ve yönetmenini sevdim. O yüzden izlemeyi düşünüyordum listemde diğer filmleri de.Arkadaşım şeytan filmini çok severim. Ah belinda çok duydum ama izlemek nasip olmadı. En yakın zamanda izleyeyim
@Kittie,@Bruce ve @chicha_v2 bunları da duydum ama izlememiştim. Aldım listeye
@Gı Ümit Ünal,Reha Erdem ve Onur Ünlü filmlerinin bazılarını izledim. Açıkçası Onur Ünlü'nün Polis, Güneşin oğlu,sen aydınlatırsın geceyi ve itirazım var filmlerini izledim. Onur Ünlü filmlerini herkes kadar sevemedim. Belki bana hitap etmiyordur. Ama Reha Erdem ve Ümit Ünal severim. Vavien filmini sinemada izlemiştim güzeldi. Kosmos filminin de hem kendi hem afişi çok güzel yalnız.
  • yazdonumu  (08.03.22 10:35:38 ~ 10:57:39) 
kaç para kaç


  • bugisme  (08.03.22 11:47:00) 
hindistan cevizi (1967)


  • diyojenimtırak  (08.03.22 12:00:50) 
bay e mi? bunu bitirebilen uzaylıdır gözümde.

klişe olacak ama "çoğunluk". aklıma ilk gelen.
  • Hallegadola  (08.03.22 12:02:10 ~ 12:02:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.