[]

Bisiklet çantası kumaşı ne alabilirim?

Antalya için uzun yol bisiklet havaları geldi yavaştan..çanta sayımı arttımak istiyorum.

Şu çantaya Şöyle bir para vermeden benzerini diktireyim diyorum ;
www.amazon.com.tr

ya da en kötü şu çantadan da diktirebilirim ya da ikisini de diyorum..;
www.amazon.com.tr

özetle. Bu tip çantaları birine diktireceksem nasıl bir kumaşa ve ortalama kaç paraya diktirmeliyim ? ya da hiç uğraşılmaz daha bile pahalıya gelir mi dersiniz ?

(not: yazdıklarınıza bilgisayarımdaki bir problem sebebiyle cevap yazamıyorum.) Tişkirler.

 
Bunu diktirmen çok zor. Ayrıca diktirsen daha pahalıya geleceğini tahmin ediyorum. Bu tür ürünlerin arkasında bi mühendislik var, dümdüz terzilik değil bu. Diktirsen aynı fiyata maletsen bile aynı verimi alman imkansız. Amazondaki ürünlerin fiyatı çanta için normal, pahalı değil.


  • mg3929  (07.03.22 14:38:17) 
Hocam anadoluda motorlara özel dikim çanta yapan bi işletme var.

Telefon numarasını kaydedip whatsapp profiline girdiğinde ürünler sekmesinden fotoğrafları görebilirsin (işletme hesabı). İrtibata geçerek istediğin özel ölçü ve şekli rakamlarla iletirsen fiyat teklifi de verecektir. profilde sosyal medya hesapları da yazıyor.

0542 287 09 48
  • onemoremile  (07.03.22 14:48:16 ~ 14:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.