[]

Kar eden şirkette mi cirosu yüksek şirkette çalışmak

Hangisinde çalışmak istersiniz ve neden




 
Cash flow yüksek şirket.


  • logisticsmanager  (07.03.22 12:55:28) 
İkisi de değil. Tahsilat sorunu olmayan şirkette.

Tahsilat sorunu olan şirketlerde ciddi bir negatiflik oluyor, bu durum herkese işliyor. Faktoring şirketi mesela, cash flow yüksek şirkettir, karlıdır, cirosu da yüksektir ama o paraları nasıl alır? Tahsilat yapan hanım hanımcık kadınlar bile borçluya telefonda, ofisin ortasında ana avrat dümdüz küfreder, tehdit eder. Ya da sağlık sektöründe çalışan şirketler. parayı 2 sene sonra alanlar, çekler, temlikler, teminat mektupları. off aman düşününce bile böğrüme yandan sancı girdi.

Direct debit kullanan bir şirkette çalışmak inanılmaz rahatlık.
  • gabe h coud  (07.03.22 13:15:36 ~ 13:18:11) 
evet burada kriterler yüksek aslında

kar eden firma aslında geleceğini yiyor olabilir
cirosu yüksek firma aslında balon gibi şişiyor olabilir

tahsilat en önemli mevzulardan biri. firmanın garanti alacağına bakarsın tabi bu aynı zamanda firmanın yıllar içerisinde sabit kar veya büyüme ile ilerleyeceğini de gösterebilir.

tabi tahsilat da aslında yanıltıcı olabilir. bir mega firma sizinle 5 yıl sözleşme imzalar dersin ki ne güzel 5 yıl tahsilat derdim yok mis gibi iş ama 5 yıl sonra adam başkası ile sözleşme imzaladığında bir bakarsın ki sektörün 5 yıl gerisinde kalmışım, çeviklik gitmiş gerileme başlar.

kriter fazla yani
  • duyurukullanıcısı  (07.03.22 14:04:13) 
bunlar tek başına kriterler değil ama kişi başına düşen karı daha yüksek şirkette çalışmak daha konforludur. cirosu yüksek ama karı düşük firmalarda genelde operasyonel yük fazla olur ve zaten düşük karı maksimize etmek için personelden de çok keserler. yüksek karlı firmada personel de rahat eder genellikle.


  • roket adam  (07.03.22 14:26:51) 
büyüyen şirkette, her zaman büyüyen şirkette.

ama sen bunu sormuyorsun. o yüzden kâr eden şirkette.
  • desdinova  (07.03.22 15:48:13) 
Büyüyen, ve büyümesini karlılık ile finanse edebilen şirkette :)


  • kaptankedi  (07.03.22 16:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.