[]

şu siteden alışveriş yapılır mı?

merhaba,

beğendiğim saati fiyatı epey düşük fiyatla bi sitede buldum ancak orijinal midir, onu geçtim gerçek midir emin olamadım.

rusya menşeili bir site sanırım sorun olur mu?

teşekkürler

onlinesale.factory2022.ru

 
Rus sitesi. Gönderirler mi, gönderirlerse sana gelir mi, orijinal olur mu hiçbir garantisi yok. Rusyanın şu durumunda parayı alıp göndermeme ihtimalleri de çok yüksek.


  • mg3929  (07.03.22 12:14:06) 
Hayatımda bu kadar fake olan birkaç site görmüşümdür.

Ödeme bilgileri sayfası Kiğılı diyor, hakkımızda sayfası başka firma diyor, bize ulaşın sayfası alakaya maydanoz. Yapılan yorumların da sahte olduğu o kadar belli ki...
  • himmet dayi  (07.03.22 12:29:29 ~ 12:30:51) 
dili değiştirince hakkımızda kısmındaki yazılar değişiyor :(


  • ananiyimioguz  (07.03.22 12:39:39) 
Abi o kadar kötü duruyor ki normal sitenin fakei değil fake sitenin fakeini yapmışlar gibi. Hiçbir şekilde bir kuruş harcamam.

Sokağa atilacak para varsa dene ama Bence yüzde 99 bir bardak soğuk su olacak.
  • logisticsmanager  (07.03.22 12:57:22) 
sayfayı açar açmaz 50 dolar dolandırıldım


  • elorelia  (07.03.22 13:16:53) 
about us yazısı başka bir siteden kopyalanmış ve kopyalanan site de dolandırıcılıkla itham edilmiş.

gerçekten fake'in fake'iymiş adamlar :)
  • brkylmz  (07.03.22 13:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.