[]

Tiktak mi moov mu?

Ikisini de kullananlarin yorumlarini bekliyorum




 
Uzun zamandır kullanmadım. Moov’un hizmet alanı daha genişti. Evime kadar gelebiliyordum. Ama Tiktak Moov’a göre daha uygundu. Moov’da km başına da ücret vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben Tiktak’ı tercih ediyordum.
Ancak 6 aydır falan kullanmadım, her ikisi için değişiklikler olduysa haberim yok.
  • hrvl  (07.03.22 11:02:29) 
hangisi ucuzsa ve hizmet alanı genişse o.
moov bana sürekli kupon veriyor 50 liralık sürüş bedavaya geliyor. hizmet alanı daha geniş.

  • jelly bear  (07.03.22 11:04:13) 
Moov'da herhangibir sorunla karşılaştığında 7/24 canlı müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun. Tiktak'ta email atıp günlerce cevap bekliyorsun.


  • Northern Mariner  (07.03.22 12:00:43) 
ikisini de kullanıyordum, güncel durumu bilmiyorum ama tiktak daha mnatıklı idi fiyat olarak. çünkü moov'da süre içerisinde kalsan da km geçinice ek ücret çıkartıyor. o da ilk gözüken tutarın uygun görünmesini ama sonradan kitlemelerine sebep oluyor. o yüzden yakın mesafe gideceksem veya güzel bir kampanya falan varsa moov kullanıyorum, onun dışında tiktak.


  • ananiyimioguz  (07.03.22 12:42:41) 
Moov'da hiç değilse canlı bir müşteri temsilcisine ulaşmak mümkün oluyor. Getir tarafından da satın alındıkları için daha da iyi olacağını umuyorum.

Tiktak biraz ilginç bu bakımdan. Email ile destek veriyor sadece ve bazen bir parça kaba cevaplar alabiliyorsunuz.
  • kaptankedi  (07.03.22 12:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.