[]

Yaralı veya ölen hayvan için

Selamlar,

Dün yolda kedi ölüsü gördüm, bugün hala aynı yerdeydi. Kaldırılması için nereyi aramam gerekiyor?

Bir de hayvan yaralı olsaydı muhtemelen ne yapacağımı bilemeyip panik olacaktım. Hayvan ambulansı için 153’ü mü aramak gerekiyor? Gelmediklerine ve geciktiklerine dair şikayetler okudum. Alternatif bir numara var mıdır aramak için yoksa kendimiz veterinere götürsek daha mı mantıklı olur?

Teşekkürler.

 
geleceklerini sanmam. bos bir arazi bulun, orada cukur acin ve gomun. turkiye'de olen sokak hayvanlarini belediye coplugune atiyorlar.


  • ubi dubium ibi libertas  (06.03.22 22:30:33) 
Abi ben bi kere İstanbul'da belediyeyi aramıştım enteresan bi şekilde gelip almışlardı. Hatta sonra arayıp bilgi vermişlerdi.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (06.03.22 22:54:25) 
Şişli belediyesi gelip kısırlaştırıp geri bırakmışlığı var.
Başka bir ilde yaralı köpek için büyükşehiri aradım. Gelip aldılar aynı şekilde.

  • unalub  (07.03.22 00:02:50) 
belediyeyi aramanız gerekiyor.


  • anyelios  (07.03.22 11:50:50) 
belediyeleri veya beyaz masayı arayabilirsiniz.
ya da doğrudan konum vs vererek twitterdan yazarsanız size ulaşıyorlar.
örn: "kumluköy, boru sokakta 3 nolu binanın önünde yaralı bi kedi var. ne yapmam gerek @beyazmasa @kumlukoybelediyesi" diye bi tweet ile siz ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.

daha evvel 2 kez yaralı martı başında bekledim, gelip aldılar.
geçen bi kedi için kadıköy belediyesi geldi; ama çalışanlar apartman içine giremedikleri için, kedi de apartman bodrumuna kaçtığı için yakalayamadık.
  • barankovan  (07.03.22 12:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.