[]

Otellerde evlilik cüzdanı sorma durumları var mı hala?

Çift olarak eskişehir'de 1 gece otelde kalacağız ama böyle durumlar yaşanıyor mudur? sorayım dicem de arayıp ne denir ki çok saçma :/




 
Öğretmen evi falan soruyor bazen ama oteller sormuyor.


  • Fusha  (06.03.22 20:51:24) 
Soramazlar yasal degil


  • floydian  (06.03.22 20:51:37) 
Öğretmen evi vs gibi yerler hakkında bilgim yok ama evlenmeden önce 9 yıl içinde herhalde 20'den fazla otelde kalmisizdir tatil için; hiç soran olmadı.


  • fraise  (06.03.22 20:58:18) 
Yasal olmayan her şey yapılmıyor değil maalesef. Az ortalama üzeri otellerde sorulmaz genelde. Yine de arayıp evlilik cüzdanı soruyor musunuz diye sorabilirsin. Utanılacak bi durum yok defalarca kendilerine sorulmuştur bu. Eskişehirde soracaklarını hiç sanmam ama.


  • mg3929  (06.03.22 21:02:17) 
farklı konumlarda birden fazla uygun fiyatlı otelde kaldık, hiç soranına denk gelmedik.


  • biravekahve  (06.03.22 21:18:58) 
Yobaz yerler olmadığı sürece pek sormazlar. Sorarlarsa da iki ayrı oda alıp sonra bir odada kalabilirsiniz. Ancak Eskişehir'de bir problem olacağını sanmıyorum.


  • halitkin  (06.03.22 21:39:19) 
eskişehirde sormazlar. soran yerler var.


  • jelly bear  (06.03.22 21:54:43) 
defalarca otelde kaldim erkek arkadasimla, istanbul nevsehir antalya vs vs. bir kere bile boyle bir seye denk gelmedim. hic suphe dahi etmedim sorarlar mi diye.

yasal degil. soranlar da kendi isguzarligindan soruyor herhal. eskisehirde boyle bir yobazligin olacagini sanmam. kimligi alir fotokopisini cekerler verirler o kadar.

ben olsam aramam sormam boyle bi seyi ama illaki arayacaksaniz giriste ne istiyorsunuz, pasaport kimlik yeterli mi vb gibi sorabilirsiniz cuzdan sormadan.

sahsen evlilik cuzdani isteyen bir yerde evli olsam da kalmam.
  • supergirl  (06.03.22 21:57:15 ~ 21:59:30) 
Eskişehir özelinde bilmiyorum da;
Örneğin İstanbu'un göbeğinde, epey iyi puanlı ve turistik bi tesis olmasına rağmen şu otelin internet sitesinde şöyle bir ibare var.
Aynı odada kalmak isteyen çiftlerden evlilik cüzdanı istenir.

book.trivago.com.tr

Resepsiyonda soğuk duş etkisi yaşamamak için önceden arayıp sormakta fayda var.
Başıma geldi. Oradan biliyorum.
  • Mirket  (06.03.22 22:18:01) 
Çomarland bölgelerde sorun yaşama ihtimalin var. Batıdan doğuya gittikçe sorun yaşama ihtimalin artar. Batıdaki büyük şehirlerde ve turistik şehirlerde sorun yaşamazsın. Karadeniz kıyısı hariç. Karadeniz kıyısında çok sorun çıkaran otel oluyor.

Edit: Eskişehir yazmışsın onu yeni farkettim, sorun yaşamazsın merak etme orada. 10 yıllık turizm deneyimime dayanarak söylüyorum. Sorun yaşaman için çok ucube bir yer bulman lazım.
  • uvcray  (06.03.22 23:23:35 ~ 23:37:20) 
Sorana denk geldim. Ama soran varsa zaten rezervasyon yaptirirken bilgilendiriyor.


  • zimbirik  (07.03.22 00:45:57) 
zincir otellerde kalırsanız (holiday inn, ramada, vs gibi) sorulduğunu hiç görmedim. ama ıvır zıvır yerlerde sorulabiliyor evet. bazen tipe göre de sorup sormamazlık edebiliyorlar.


  • roket adam  (07.03.22 14:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.