[]

Şehirler arası motor taşıma

İyi pazarlar herkese.

biliyorsunuz 50 cc motorun otoyollara çıkması yasak ayrıca 50 cc ile uzun yoldan sonra insanın motora binme hevesi de kalmaz diye düşünüyorum.

dolayısıyla 50 cc scooter motoru ankaradan istanbula en az masrafla nasıl götürebilirim? aştiden otobüs altına verebilir miyim mesela :) örnekleri var mıdır? aklıma çözüm yolları gelmedi açıkçası, her fikre açığım.
teşekkürler şimdiden.

 
motorla aştiye gidip otobüs muavinlerine sorman gerek. yolcusu az bagajı az otobüs, biraz para verirsen alırlar.


  • etna  (06.03.22 18:18:10) 
Otobüs bagajına verilmez bence, zaten bagajda bavul çoksa almazlar; bavul az ise de motoru bağlamak gerekir yoksa hem bagajı mahveder hem de motor pert olur.

Star Oto'ya git ve sor bence. Onlar yol gösterirler. Ank-İst arası motor taşıtan başkaları da vardır onlarla beraber gönderirsin.

g.page
  • malheiros  (06.03.22 18:33:02) 
facebookda nakliyeci grupları var. oralara parça yük şeklinde yazarsanız zaten o yöne gidecek kamyoncular çok uygun fiyata götürür.


  • dorylaion  (06.03.22 21:04:25) 
bursa'dan konya'ya çekici ile araç göndermiştik.


  • naksidil  (06.03.22 21:11:03) 
Otobüs altına normal motor bile veriliyor, 50 cc çok daha rahat gider.


  • John Bloor  (07.03.22 11:09:04) 
motoru uzun süre yan yatırmak iyi değil, yağ gitmemesi gereken yerlere gidebilir, sağından solundan sızdırabilir, yakıt akabilir. yan yatırmadan otobüs altında gidebilecekse olabilir.

nakliye firmalarına gidebilirsin, parça yük olarak sorabilirsin.
  • selam  (07.03.22 12:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.