[]

Antalya İbradı ve Gündoğmuş nasıl bir yer?

Merhaba arkadaşlar. İbradı ve Gündoğmuş nasıl bir yer. Kira, ulaşım, sosyal hayat bakımından. Antalya'nın doğu görevi diye geçiyor? Bi fikriniz var mı?

Teşekkürler.


 
antalya diye kafanızdaki "antalya" canlanmasın. tipik bir anadolu ilçesi. hatta kasabası ikisi de.

antalyanın en muhafazakar halkı buralarda yaşar. antalyalılar o yüzden sevmezler. kirayı falan bilmiyorum ama pahalı olacağını sanmıyorum, ulaşım zaten ufacık yerler ikisi de arabalık bir durum olmaz şehir içinde. şehirlerarası diyorsanız antalyaya 10 dakika falan gibi bir mesafesi yok. nispeten uzak ilçeler.

güzel ilçeler değil kısacası. ne insanı antalyadan bekleyeceğiniz şekilde aydındır ne coğrafyası vs. konyanın küçük bir ilçesine gittiğinizde kendinizi iyi hisseedbilirseniz burada da hissedersiniz.

he bu kadar gömdük ama antalyada sonuçta. ne bileyim haftasonu antalyaya gidilip takılınabilir. antalya aktif bir havalimanı olduğu için sağa sola ulaşım da iyidir. o açıdan iyi yani. yerelde bir şey beklemeyin ama. göt kadar yer ikisi de.

antalyanın doğu görevi diye geçmesi mantıklıymış yani :)

not: antalya denince akdeniz iklimi veya deniz kum plaj falan da gelmesin buralarda. ikisi de toros eteklerinde muhitlerdir. antalya kadar sıcak olmazlar, denizle alakaları yoktur, hatta kar falan yağar yani kışı serttir.
  • syozkn  (06.03.22 18:23:52 ~ 18:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.