[]

Farklı ülke bankalarına nasıl coin paraları aktarılır?

Malum rus ambargoları baş gösterdi.
Ciddi komisyonlar ve visa mastercard anlaşmaları rus bankalarıyla iptal edilecek bu günlerde. Haliyle kartlar çalışmayacak.

Bu nedenle rus bankasında ve italyan bankasında hesabı bulunan kişi, rusyadaki hesabından coin alıp italyadaki banka hesabına aktarmak istiyor. Bunu binance hesapla yapmayı düşünüyoruz ama rus ve italyan bankasıyla bir problem yaşanır mı alış ve aktarma konusunda? Ya da daha akıllıca bir coin borsa uygulaması varsa önerilere de açığım. Rus kişisi ciddi anlamda mağduriyet yaşıyor ve ben de bu işlerden çok anlamıyorum. Yüzeysel bir şekilde…

 
Para birimi ne olacak Binance'de gördüğüm kadarıyla ruble yok. Bu sebeple Türkler de Binance Türkiye uygulamasını kullanıyor. Tavsiyem bunu redditte sorun hem Rusya'da bulunan hem İtalya'da bulunan insanlar bilgi versin.


  • uvcray  (06.03.22 03:57:52) 
binance rusya var mi tr de oldugu gibi? havale ile binance a para aktarmasi mumkun mu? bu mumkunse gerisi kolay sorun yasanmaz.


  • müptezeller diyari  (06.03.22 05:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.