[]

Doları direkt Euroya çevirmek

Bir kaç ay sonra y.dışı gezisinde euro lazım olacak elimde dolar var.

Daha önce (2-3 sene oldu) döviz bürosunda 50 euro'yu ile dolar almak istediğimde euro'yu önce tl'ye çevirip sonra dolar'a çevirmişlerdi.

Şimdi aklıma geldi, bunu parite üzerinden direkt çeviremez miyiz ? Banka veya döviz bürosunda. Bu işin usulü önce tl'ye çevirmek midir ? Böyle daha çok kayıp olmuyor mu ?

 
Gideceğiniz ülkenin para birimi euro ise dolarla gidip orada da bozdurmak bir çözüm olabilir belki.


  • peki madem  (05.03.22 15:47:15) 
Yapı Kredi'nin mobil app'inde "çapraz döviz işlemleri" menüsü var, orada usd/eur ve daha bir sürü çapraz çift var.


  • nhk ni youkosu  (05.03.22 15:54:19) 
yurt dışına gittiğinizde çevirme işini yapsanız olmaz mı?


  • d e j i n  (05.03.22 16:01:45) 
Yurt dışında (uçakla gidecekseniz havalimanı hariç bir yerde mümkünse) çevirmek daha makul olabilir bizim gibi arada vergi de almıyorlar, makas da Türkiye’deki kadar açık olmuyor normal bir ülkedeyseniz.


  • kullanıcıadımbuolsun  (05.03.22 17:25:40) 
Mesai saatlerinde arbitraj yapın bankanızdan. Direkt usd-euro


  • ykyt  (05.03.22 21:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.