[]

kasko nasıl yaptırılır

Geçenlerde babamla artık görüşüp görüşmemekle ilgili bir soru sormuştum ve artık görüşmüyoruz. bunun üzerine babam arabamızın kaskosunu iptal ettirdi.
öncelikle aracını kaskosuz kullanan var mı? ben yaptırayım diyorum ama daha önce de hiç yaptırmadığım için bilmiyorum. araç kardeşimle benim üzerime. nasıl bir yol izlememiz gerekir. internetten mi yaptırılıyor, bayiliğe mi gidiyoruz, birkaç yere fiyat mı soralım, kapsamı vs değişir mi? bu tarz sorularla yol gösterebilirseniz çok sevinirim.



 
kasko yaptırın. yaptırmazsanız herhangi bir kazada suçlu olursanız, masrafınızı cebinizden karşılamanız lazım. internetten veya herhangi bir kasko şirketinden yaptırabilirsiniz. aracınızın modeli yeniyse daha özenli davranmanızı öneririm.


  • mikahakkinen  (04.03.22 17:17:18) 
Eğer model yüksekse yaptırmakta fayda var. Benim aracım eski olduğu için ben hiç yaptırmadım ama simdi yeni arac alsam yaptırırım. Çünkü parça fiyatları falan her sey ates pahası olmuş. Sigorta icin hiç bayiye gitmedim, gitmem. sigortam.net gibi internet sitelerinden rahatlıkla yaptırabilirsiniz, zaten size farklı sigorta sirketlerinden birden fazla teklif sunuyorlar. En son üretilen poliçeyi de kaydedip saklayın, bu kadar.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (04.03.22 17:23:21) 
İnternetten satış yapan firmalar var, en bilineni sigortam net.

Ya da bir acenteye ulaşıp farklı firmalardan fiyat alacaksınız, içinden size uygunu seçeceksiniz.

Kasko yasal bir zorunluluk değil, sizin ihtiyaç ve risklerinize göre değerlendirmelisiniz.
  • John Bloor  (04.03.22 17:25:21) 
kasko yaptırmadan arabaya binmeyin, geçenlerde arkadaşımın 800binlik aracı pert oldu ve kaskosu yoktu. araç dededen miras kaldı, dede de kasko yaptırmamış, arkadaşım da arabayı aldıktan üç gün sonra arabayı pert etti


  • mezarkabul  (05.03.22 12:16:13) 
Sigortaladım.com’dan yaptırmıştım en uygun fiyatı orası vermişti.
Google’a kasko fiyat falan yazıp birkaç siteden fiyat alın. Zaten dönüp arıyorlar sizi bu sitelerden genelde.

  • hrvl  (06.03.22 01:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.