[]

çekirdek kahve önerisi

uzun araştırmalarım sonucu makineyi aldım. bi de kahve alsam fena olmayacak.
şöyle 50'şer gramlık deneme paketleri satan bir yer varsa mükemmel olur..
miskokar diye bi yerden sipariş ettim dolandırıldım sanırım kahve mahve yok ortada :)
ya da bir nescafe gold içicisine önerebileceğiniz, öyle çok fazla değişik aromalı olmayan, tat bakımından garanti olacak, tercihen 250 gr'lık bir çekirdek kahve önerebilir misiniz?
öyle über bir kahve aramıyorum başlangıç olarak..

 
ben de eski nescafe goldculardanım o yüzden ifltre kahveyi asla sevemedim. espresso öyle değil seversin. tchibo alıyorum şu an hesaplı olduğu için. öncesinde nuri toplardan alıyordum ama iyice pahalılandı. bir ara kurukahveci mehmet efendiden alıyordum ama onda da seçenek yok tek bir çekirdeği var. nuri toplar baya seçenekli yani istediğin gramajda da alabiliyorsun. istanbuldaysan yerleri tahtakalede. wp ile de sipariş verebiliyorsun.


  • neira  (03.03.22 23:15:08) 
nescafe gold'dan geçiyorsan, madem bir tchibo mağazası bul minik minik her türden çektir dene.

Gerçekten nitelikli kahve için Boxx Coffee önerebilirim ama çok pahalı ben de bıraktım. Sanalbaharat diye bir site var o ucuzca ve fena değil.
  • nhk ni youkosu  (03.03.22 23:40:09) 
deneye deneye oturuyor. herkesin damak tadı farklı.

tchibo klasik çözüm. ortalama.

jacobs fena değil.

Koffieboon söylemiştim n11 den zamanında. hoşuma gitti, arada söylerim hala.
  • gurur  (03.03.22 23:51:47) 
tchibo, kahvedunyasi, starbucks vs bunlar hem pahali hem de kahveleri guzel degil

sanalbaharat ile baslayabilirsin
  • nibba  (04.03.22 00:06:22) 
Hocam sizi kahvekulubu.net e alalım. Makine değil daha çok pour over ve espresso demleyicileri var ama illaki makina için de tavsiye alabilirsiniz.
Hatta şu an coffenutz grup al indirimi var 250 gr kahve 70 kusur liraya geliyor. Bu nitelikli kahve için nostaljik bir fiyat. 2 paket alırsanız kargo da eklenmiyor. Ben dayanamayıp 4 paket aldım. Ayın 9undan sonra gönderilecek ama sipariş vermek isteyen olursa aklında olsun.

Bir de makine deyip geçmişsiniz ama basit bir filtre kahve makinasi mi yoksa moccamaster mi? Otomatik espresso makinasi mi Manuel mi yoksa rocket epica falan mı yani :)

www.coffeenutz.net
  • sen de git sen de unut  (04.03.22 01:03:32 ~ 02:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.