[]

blackout perde alacakken dikkat edilecekler

black out perde almak, yatak odamda kapkaranlık bir gece uykusu yaşamak istiyorum. bu store olmak mı zorunda? düz perde olarak da var mı? iş görüyor mu? minimum fiyattan alırsam pişman olur muyum? nereden almak doğrudur?

Bilenler duyanlar kullananlar varsa yardımlarınıza açığım. Teşekkürler ^^


 
Düz perde oluyor
Rengi keyfe göre seçin, ışık geçirgenliği de seçiliyor. Hepsiburada üzerinden sipariş verebilirsiniz ama ölçüye dikkat. Tek seferde sipariş verin çünkü aynı rengi ikinci kez söyleyince ton farkı olabilir.
Uzun olursa ikeada perde yapıştıran bantlar var. Ütü ile yapıştırıp altları kisaltabilrisiniz
  • kisa  (03.03.22 21:12:21) 
Ikea majgull. Bende siyahımsı, koyu lacivert bir rengi var ama o renk internette stokta gözükmüyor. Belki mağazalarda vardır.

Majgull un açık renkleri nasıl tam emin değilim ama başka bir yerden alacaksanız ve içerisi zifiri karanlık olsun istiyorsanız koyu renklerden şaşmayın.
  • inheritance  (03.03.22 21:13:05) 
Ucuz kaliteli, ben aldım.

www.hepsiburada.com
  • do you remember me  (03.03.22 22:33:12) 
Fenerle gidin, bir yüzünden ışık tutup diğer tarafa geçip geçmediğini kontrol edin.

(Evet, o sektördeyim, özellikle blackout yapılırken güçlü fener ışığı ile bakıyorlar)
  • oligomer  (03.03.22 22:45:56) 
Bir çok kalınlıkta ve ışık geçirgenliğindeki perdeyi blackout diye satıyorlar.
Mutlaka inceleyip, arkasından ışık tutarak bakın geçirgenliğine. Aynı markanın farklı ürünleri arasında da çok fazla fark oluyor.

Biz salona yaptırırken dış rengi açık seçtiğimiz için iki kat blackout astar koymuşlardı.

Normal perdenin arkasına blackout astar ekleyerek bir çok perdeyi blackout özellikli yapabiliyorlar.
  • burfak  (03.03.22 23:00:37) 
Yatak odamda dış cephe komple yerden tavana kadar cam. Ikea’nın blackout perdesini alıp çerçeve ölçüsünde keserek çift taraflı bant ile yapıştırdım, başka perde yok. Neredeyse mutlak karanlık oluyor, çok memnunum.


  • orient blue  (03.03.22 23:55:14) 
n11'den aldım. Her ne kadar ışığı %100 kesiyor diye iddialı yazılar yazsa da %100 denemez.
Nasıl ölçeceğimi bilemiyorum ama %97-%98 kesti.

İçerisi karanlık oluyor, ama perdeye bakarsam minnacık deliklerden ışığı görebiliyorum. Dışarısı aydınlık mı yoksa karanlık mı anlayabiliyorum mesela.
Bu arada kesinlikle koyu renk almak gerekiyor diye biliyorum.
  • michael_knight  (04.03.22 05:36:53) 
Motorlu, uzktan kumandalı stor biçiminde varsa onu da değerlendirin. Oğlanın odasına öyle bir şey bakıyorum ben de.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (04.03.22 10:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.