[]

Türkiye de en iyi Navigasyon uygulamasi

Yarindan sonra Ankara Zonguldak Bolu taraflarinda olacam, Google Maps kulaniyorum internetsiz benim konakladim bölgeyi indirdim.
Yedek olarak Türkiyede harika calisan hangi Uygulama var (mümkünse internetsiz de olsun).

Aklima gelenler apple maps, here ve yandex.

Not: almanyada sadece google maps le idare ediyorum.

 
İstanbul için yandex, Anadolu için Google Maps.
Apple silseniz de olur.

  • angelofdeath  (03.03.22 16:10:50) 
Zamanında uzun yola çıkarken Apple Haritalar ile başlayıp, sonra dayanamayıp Google Haritalar'a geçmiştim. Yandex de denedim ama yine Google Haritalar daha iyi bence.


  • anatomik  (03.03.22 16:15:03) 
eskiden here kullanırdım ve bence en iyisiydi ama sonra bozdu.

özellikle point of interest konusunda şu anda hiçbiri google'ın eline su dökemez. google'dan devam derim ben.
  • teritori  (03.03.22 16:16:13) 
yandex.maps ve yandex navi kullaniyorum. cok memnunum. en cok maps'i kullaniyorum. ona alismisim.

apple maps'i hic kullanmadim. cok kullanissiz gelmisti
  • exlibris  (03.03.22 16:25:50) 
Apple maps'i sadece saat ekranından rotaya bakacaksam kullanıyorum. Google maps sadece "sağa dön/sola dön" şeklinde gösteriyor apple watch'ta. Apple maps ise direkt harita olarak gösteriyor. Bunun dışında Google maps kullanıyorum. Yandex açtığım da oluyor. Trafik yoğunluğu yanex'te daha isabetli gibi.


  • himmet dayi  (03.03.22 16:51:15) 
Yandex o güzergahtaki hız sınırlarını göstererek bir tık önde google'dan.


  • John Bloor  (03.03.22 17:09:13) 
yandex iyidir ama bazen trafige sokmamak adina sacma sapan yerlerden gidebiliyor. tam da zonguldak yolunda yapmisti bize bunu :) bayram gunu bayram trafigini hic gormeden 35 yildir gittigim yolda hic bilmedigim yollara sokmustu. gittigimizde dedeme yolu anlatinca 70lerde kullaniyorduk orayi sonra asfalt yol acildi orayi nereden buldunuz keciyolu orasi simdilerde dedi :) hala durduguna bile sasirmisti yolun :) o zamandan beri yandex ve google birlikte aciyorum ben karsilastira karsilastira gidiyorum.


  • in vino veritas  (03.03.22 18:26:07) 
Google maps en iyisi valla. Ben yandex iyi diyorlar diye onu da cok denedim yok en iyisi yine Google.


  • stavro  (03.03.22 19:02:01) 
Google maps'ten şaşma!


  • halitkin  (03.03.22 20:53:46) 
google maps iyi ama rotalari kontrol etmek gerekiyor, bazen keci yoluna soktugu oluyor :( ornegin istanbul'dan geliboluya giderken ille de evrese yollarina ugratiyor, diger tarafta mis gibi yol olmasina ragmen


  • fakyoras  (03.03.22 21:29:00) 
Osmand ve sygic ve dahi yandex offline da çalışıyor.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (04.03.22 10:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.