[]

Esenyurttan İskansız Ev Almak - 500 bin TL

Dostlar selam.

500 bine iskansız bir ev var. Bir yakınımız almak için oldukça niyetlendi kaporasını vs yatırdı.

-Kat irtifakı var.
-İskanın ne zaman alınacağı belli değil.
-Su kartlı sistem. abonelik yok. siteden satın alınıyor.
-elektrik için her dairenin ayrı sayacı var. özel okuma firması her ay okuma yapıyor. Ödeme site yönetimine yapılıyor.
-doğalgaz igdaş aboneliği ile.
-aidat 200 lira

Alım niyeti yatırım değil. Başını sokacak bir evin olması. Sizce ilerde karşılaşılabilecek riskler ne olacaktır?

 
Kanka şimdi adama alma desen o paraya ev mi alabilir. Al desen senin de vicdanın el vermiyor. Bulaşma sen bilirsin de çekil derim. Esenyurt zaten çok da akıl karı değil. Muhtemelen biliyordur nasıl bir yer olduğunu. Hanımın iskansiz bir evi var. Yılardır aynı. Değişen yok. İskan alınacak sözde ama gelişme yok. Onun haricinde de birsey yaşamadık. Önceki yönetim ıssız adaya dondurmustu siteyi.


  • allah yazdiysa bozsun  (02.03.22 14:46:30) 
Bölge ile sorunu yoksa yapacak bişi yok ama faturaların yüksekliğine hazırlasın kendini, elektrik kw maliyeti 3 liradan biraz fazla şu anda, site yönetimi de biraz takarsa kötü olur. Su da pahalıdır ama çok etkilemez cebi elektrik gibi. iskan alınacak diye bakmasın, hiçbir zaman alınmayabilir de


  • atom karincanin torunu  (02.03.22 14:59:47) 
Önemli olan iskan neden yok
Bunun sebebini bilmek gerek

  • photo85  (02.03.22 15:23:54) 
İskanın alınamama sebebi çok küçük bir pürüz de olabilir çok büyük hiçbir zaman çözülemeyecek bir problem de. Lokasyon esenyurt olunca problem çözmek 2x daha zor gibi geliyor bana. Ben olsam iyice araştırırdım.


  • mg3929  (02.03.22 16:13:05) 
parselsorgu.tkgm.gov.tr

Şurdan ada parsel durumuna baksana. Tapuda ne görünüyor.

Esenyurt belediyesine gidip iskan durumunu da sorgulayabilirsin. Muhtemelen iskanlıdır. Ama iskan ve tapu durumu farklı şeyler tabi.

Benim fikrimi sorarsan ne sakın ha alma derim, ne de hemen git al. O kadar ucuza satıyorlarsa muhtemelen bir bit yeniği vardır. Mahallesi kötü olabilir mesela. Ama İstanbul'da bu saatten sonra kat irtifakı diye ev yıkmazlar.
  • trixi  (02.03.22 17:15:54 ~ 17:18:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.