[]

Kredi kartı başvurusu reddedildi

Merhaba, 3 bankadan kredi kartım var toplam limitleri 30 bin. maaşım 18bin. İsbankasi ve yapı Kredi için kredi kartı başvurusu yaptım ikiside red. Birini verseler diğerine başvurmam. Sebebi nedir bunun. Puan kampanyalarını kullanmak için farklı banka kredi kartları almak istiyorum. Diğerleri vakıf deniz ve teb.




 
Findeks kredi notunuza baktınız mı?


  • do you remember me  (01.03.22 22:11:28) 
Findeks notuna bakmadım ama gelen cevaplar hep şöyle. kredi karti basvurunuz olumlu sonuclanmis ancak tum bankalardaki kart limitlerinizin yasal limit sinirinda olmasi nedeniyle kartiniz uretilememistir.
Batık kredim yok. 1 kredim var onu ödüyorum ama o da zaten 3bin tl ödemesi kaldı.kredi 5bin tlidi.

  • Topalordek  (01.03.22 22:13:52) 
Abi bu işlerden çok anlamam ama sana "Mevcut kredi kartı limitlerinin toplamı yasal sınırda" denmiş, krediyle ilgili bir şey değil. O nedenle vermemişler. Yani kart almanda bizim için bir sorun yok ama zaten 3 kartın varmış bunların limiti de yasal sınırda, o nedenle veremiyoruz gibi bi anlama geliyor sanırım.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (01.03.22 22:19:56) 
Mevcut kartların limitlerini düşürdüm. Yeniden başvuru yapsam işe yarar mı


  • Topalordek  (01.03.22 22:26:40) 
daha önce kredi kartı kullananlar icin yasal limit maas x 4 katı.

yani teoeride 72k'ya kadar kredı kartı alabiliyor olmanız lazim.

18k maaslık maas bordrosu varsa, yasal olarak limite takilmamasi lazim.
  • helenart  (01.03.22 22:45:02) 
su an bonkor limit veren yerler, teb ve akbank. edevlet risk merkezindeki basvurulara bak, 3 ay gecsin temizlensin hepsi. tek bir bankada kart cikar. bordrodo gozuken maasin 4 katini cok rahat verirler. sonrasinda onun yukarisini da verirler. avans hesap kullanma.


  • müptezeller diyari  (01.03.22 23:08:58) 
Tüm bankalar BDDK ortak bilgi havuzundan faydalanıyor, mevcut kartlarınız toplam limitinizi aştı ya da ulaştıysa hiç bir banka veremiyor.

18 bin maaşınız resmi rakamsa @helenart'ın hesabı doğru olmalı.
  • John Bloor  (02.03.22 10:46:43) 
Eğer kredi kartları toplam limiti 72 bin etmiyorsa sizin eski maaş vardır sistemde, maaş aldığınız bankaya veya kredi kartı başvurusu yaptığınız bankaya söyleyin, düzelsin.
Siz o kısmı sormamışsınız ama çok kredi kartı demek çok fazla kredi kartı aidatı ödemek demek. Ayrıca hangisine ne kadar borç vardı diye takip etmeyi ben pek beceremiyorum. Kredi kartı aidatı almak yasal. Banka almak konusunda ısrar ederse alır, bir şey yapamazsınız.

  • michael_knight  (02.03.22 11:29:45) 
kullandığınız bankalarda "esnek hesap" limitiniz varsa onları da kredi kartıymış gibi düşünüp aynı havuzda hesaplıyor diye biliyorum sistem. bunu da kontrol edersiniz.

ayrıca mevcut kartlarınızdaki limit düşürmeniz en az 1 ay sonra etkisini gösteriyor. yani 2 gün sonra yine başvurmanız red almanıza neden olacaktır. bilgi.
  • mr.goodcat  (02.03.22 13:04:47) 
Bugün isbankasina gittim bordromu sisteme taradılar. Kredi kartını verdiler. Şubeden halletmeden vermiyorlarmış onu da sordum. Yardımcı olan herkese teşekkürler


  • Topalordek  (02.03.22 17:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.