[]

kiralık daire demirbaş zararı

merhaba. bir daire tutmayı düşünüyoruz. ev sahipleri aylardır 4 dolabı çıkartmadığı için veremiyorlar. mezar gibi dolabı kimse istemiyor.

ilk biz baktık, bizden sonra bakanlar da aynı şekilde ve bu dolaplar hep sorun olmuş.
ben şimdi okey ben bu dolaplarla tutuyorum diyip girince bu dolapları güzelce söktürüp depoya kaldırsam matbu sözleşme yapıyorsak diyelim ki bana yaptırımı ne?

yarın birgün tahliye ederken aynı şekilde bırakacağım tabi. gerekirse yaptırırım baştan.

 
yerine koyacak olduktan sonra bir sikinti olmaz.


  • lemmiwinks  (28.02.22 17:33:23) 
evsahibi ile görüşüp dolapları söktürme ve çöpe atma masrafını karşılayacağınızı belirtirseniz bunu da kabul edebilir. 4 aydır evin kaybettiği kira gelirine değmez bence o dolapların maliyeti.


  • orpheus  (28.02.22 17:55:08) 
@orpheus,
ben de size katılıyorum. fakat biraz takıklar anladığım kadarıyla. bizden başka bakanlar da aynı sebepten tutmamışlar. hatta ısrar etmeyin demiş sanırım ev sahibi en sonunda emlakçıya. kaldı ki ben çöpe de atmak istemiyorum, depoda dursun yarın bir gün çıkıyor olursak şayet iyi durumdalarsa taktırırım değillerse yaptırırım diye düşünüyorum.

  • vital  (28.02.22 18:21:59) 
bu arada ileride eve donmeyi dusunuyor olabilirler mi? belki bu yuzden tutmak istiyorlardir. sonradan beklenmedik bir anda evden cikin diyebilirler gibi geldi.

tabi sadace dolaplara cok para harcamis da olabilirler.
  • lemmiwinks  (28.02.22 19:02:48) 
hocam dolap nasıl bir şey bilmiyorum ama kimse bu yükün altına girmek istemediğine göre pimpirikli bi ev sahibi olabilir, ben de uğraşmazdım. yok depoda çizildi, yok takarken kırıldı çatladı, bilmemne bir ton stres. ne gerek var boşver gitsin bence. bundan 3-4 sene sonra bi dolap yaptırma maliyeti 30-40 bine çıkarsa sonra bi ton boşuna masraf yapmış olursunuz. adam söktürsün öyle girin bence.


  • roket adam  (28.02.22 19:06:06) 
@lemmiwinks: yani malsahiplerinin çocukları yakın vadede oturmayacak diye söylendi. böyle bi planları yok hatta kira gelirine ihtiyaçları var. dolaplar dandik mdf. bi odadakiler kırık dökük hatta.

@roketadam: uyarı için teşekkürler. 30-40 bin liralık malzeme değil kullanılan şey. yani depozitonun üzerine biraz daha koyarım gerekirse çıkarken o dert değil. o. evi zaten öyle veremeyecekler. bizim de vaktimiz daraldı.
  • vital  (28.02.22 19:19:31) 
Hocam bugün dolaba takan yarın nelere takmaz diyorum ben. Yoksa dediğin mantıklı, sökersin çıkarken takarsın. Ama uğraşılmaz böyle insanlarla.


  • teritori  (28.02.22 21:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.