[]

Sahte evony maske

Bir marketten evony maske aldım ama maske açık, alelade bir naylon poşetin içinde kutuya konmuştu. Bugün kullanmaya başlayayım dedim ama maske transparan, arkasını gösteriyor ve kulak tutucu bantların kalınlığı farklı genişlikte. Daha önce arkadaşımdan alıp kullanmıştım kendim hiç satın almadım bu markayı ama sanki farklı geldi.
Sahte midir? Bu kadar transparan olması normal mi?
Bu arada kutusu orjinal gibi gözüküyor.


 
sahtedir. o markanın sahtesi bol ne yazık ki.


  • yonge and bloor  (28.02.22 12:27:17) 
bu markayı sadece migrostan aldım.
kulak bantları süreç içinde değişti, daha geniş, maske malzemesine yakın dokuda birşey oldu son zamanlarda.
ama transparan değildi hiçbir zaman.
toplu halde kapalı olmayan bir poşet+karton kutu olayı en başından beri aynı.
belki bir üretim kodu falan vardır kontrol için. çağrı merkezi veya int.sitesi var mı acaba oradan bakmak lazım.
  • rewlack  (28.02.22 12:35:15) 
@rewlack kulak bantları farklı derken sağ taraftaki sol taraftakinden farklı demek istedim.


  • Unde bach canim  (28.02.22 12:38:31) 
@Unde
ha yok öyle bişeyle karşılaşmadım hiç : /
sahtedir o zaman yaa riske atmayın.
  • rewlack  (28.02.22 12:46:39) 
Sahte hocam, bizde internetten aldık dediğin gibi geldi, iade ettik neyse ki problem olmadı.


  • mirty  (28.02.22 13:25:53) 
evony'nin kulak bantlarının genişliği farklı oluyor. sağ ile sol birbirinden farklı yani. ben evony'nin trendyol üzerindeki kendi satış mağazasından almıştım. sahte olduğunu düşünmüyorum. transparanlık konusunu bilemeyeceğim.


  • slow like honey  (28.02.22 13:28:29) 
migros'tan aldığımız evony'nin bir kısmının burun metali yoktu :D Bence ya fake ürünler her yerde ya da evony kalitesini çok bozdu farklı yerlerde ürettirmeye başladı ve denetlemiyor.


  • nhk ni youkosu  (28.02.22 13:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.