[]

Kanal yapılan dişin hala ağrıması

yaklaşık 2 ay önce dişime dolgu yapıldı. 1-2 hafta sonra aynı dişim tekrar ağrımaya başladı. bu süre içerisinde hafif hafif ağrı hala vardı. tekrar randevu aldım, bu sefer aynı dişime kanal tedavisi yapıldı. yine 2 hafta sonra dişim ağrımaya başladı. bu 2 hafta içinde de hafif ağrı vardı ancak ben iyileşme ağrısı olduğunu düşünüyordum. bu sefer başka bir hekimden randevu aldım. tekrar röntgen çekildi. kanal tedavisinin doğru yapıldığı ancak dolgunun iç kısmında hafif bir lekelenme olduğu görüldü. dolgu kaldırılıp o kısım da temizlendi. tekrar dolduruldu.
bu hafta yine ağrı var ve genelde uyandıktan sonra ağrı var. ilk hekimim gece uykuda dişlerimi sıkıyor olabileceğimden bahsetti. bu arada karşılık dişim de ağrıyor ancak onda herhangi bir sorun yok.
ne yapabilirim, botoks önerir misiniz? ondan mı kaynaklıdır?


 
Bende de kanal tedavisi sonrası yaklaşık 1 ay kadar ağrı/sızı oldu. Özellikle gece uykusunda oldu. Birkaç defa gece uykuda ağırdığını hissedip gözlerimi açtım, o an dişlerimi sıktığımı fark ettim. Hekim doğru söylemiş yani. Sonra Yavaş yavaş rayına oturdu, şimdi hiçbir ağrı sızı kalmadı.


  • el conquerador  (27.02.22 19:47:02) 
valla benim de kanal tedavisi olan diş ağrı yoktu ama sızısı böyle dilimle ittirince dokununca 3/4 ay sürdü.

www.youtube.com
  • qobel  (27.02.22 22:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.