[]

hgs karttan otomatik ödeme talimatı hakkında

biliyorsunuz daha yeni, klasik olarak doğru düzgün çalışan, geçerken çekti mi çekmedi mi anlaşılan sapasağlam ogs varken zorla herkesi dandik hgs’ye mahkum ettikleri bir durumdayız.

neyse, mecburen alacağımız hgs etiketini ptt’den alıp kartla otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünüyorum. bu noktada, bankamatik kartlarıyla da otomatik talimat verebiliyor muyuz diye bir sorum olacak.


 
Karta bağlamak için direkt bankanızdan alın. PTT ürününde böyle bir seçenek yoktu diye hatırlıyorum.


  • himmet dayi  (27.02.22 17:50:13) 
@himmet dayı: son güncelleme ile ptt’nin hgs uygulamasından talimat verilebiliyormuş ama banka kartları da oluyor mu onu merak ediyorum.


  • vital  (27.02.22 18:01:43) 
Canlı destekten sordum şimdi. Banka kartı ve kredi kartıyla talimat veriliyormuş.


  • himmet dayi  (27.02.22 18:47:18) 
Madem bankamatik karta bağlayacaksınız, yani madem bir banka kullanıyorsunuz, PTT gidip de saatlerinizi boşa harcamayın bence.

Banka uygulamasından iki tıkla başvurursunuz ve etiketiniz adresinize kadar gelir, HGS tanımlandığı için de etiket olmadan geçiş yapsanız da plakadan düşer.
  • John Bloor  (28.02.22 11:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.