[]

Konut kredileri hakkında

Merhabalar,

yeni evli çiftiz. ev almak istiyoruz. ancak şimdiki gelirimiz ile alabileceğimiz kredi kısıtlı. gelirimiz ileride artacak. iş saatleri sebebi ile şubelere gidemediğim için belki burada tecrübeli insanlardan bilgi alabilirim belki diyerek buraya yazdım.

konut kredisi için bankalar ödeme planı yaparken sadece sabit taksitler üzerinden mi plan hazırlamakta? mesela 2şer sene ara ile taksit tutarlarını arttırsak ya da ara ödemeler yapmak istesek bize daha yüksek kredi kullandırırlar mı?

 
şu dönem kredi ile ev almak için iyi bir dönem mi iyice düşünün derim. krediler hep iki katı civarı geri ödemelere denk geliyor. ilerde o evi satarken o kadar eder mi, kirada otursanız kredi faizleri düşene kadar (düşerse tabi) daha mantıklı olur mu vs…


  • vital  (27.02.22 16:06:44) 
Sıfır ev almak zor olsa bile sanırım 0.99 kredi fikri hala cazip
Ben konut fiyatının düşeceğine çok inanmıyorum , dolar kuru düşmedikçe.
O nedenle ev sahibi olmak her zaman iyidir, yeter ki düşük faizli kredi bulabilin
  • photo85  (27.02.22 20:17:22) 
Geçen perşembe 1.2 den çektim. Asıl sıkıntı alacağınız eve mutahhit ne kadar izin veriyor, çünku ek vergi falan çıkıyormus bu yüzden 1 trilyonluk eve bir trilyon cektirmiyorlar haaberiniz olsun. Kredi de sıkıntı olmaz bence notum 1380 e kadar düşmüs o gün ogrendimm çıktı yani kefil de vermedim.


  • spacevan  (27.02.22 21:18:37) 
kamu bankalarına gidin, artan ödemeli veya ara ödemeli seçenekler var.

oturmak için alıyorsanız konut kredisi her zaman alınır, alınmalı, alın.
  • sir thomas more  (27.02.22 21:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.