[]

Gözlüğüm kırıldı, camlar çöp mü?

Kemik çerçeve olarak bilinen plastik çerçeveme geçenlerde çok pahalıya yeni cam yaptırmıştım. Gözlüğü silerken hiçbir baskı olmamasına rağmen ortadan ikiye kırıldı.

Camlar sağlam, aynı çerçeveyi bulamazsam camlar çöpe mi gidecek? :(

edit: gözlüğü aldığım yere 1000 km uzakta yaşıyorum

 
Öncelikle garanti kapsamında olabilir, benim de kemik gözlüğüm ortadan ayrılmıştı silerken. Değişim yaptılar.
Camlara uygun çerçeve bulma ihtimaliniz var, ya da daha küçük çerçeve olursa camları kesebiliyorlar. Ama daha büyük çerçeve bulursanız ona çözüm yeni cam tabii ki.

  • curukturpkokusu  (27.02.22 16:05:21) 
İyi ve halden anlayan bi optikçi tamir edebilir veya uygun başka bi çerçeveye takabilir camı
Yenisini satmaya değil, size yardımcı olmaya hevesli optik bulun.
Ben optikçilerden çok çektim
Artık ilk cümlem : abi hiç param yok bu çerveçeyi kullanmak zorundayım oluyor. Yoksa adamlar illa yenisini satma eğiliminde.siz de abi bu cama çok para verdim, başka param da yok kurtar beni diyerek konuya girin
  • photo85  (27.02.22 19:57:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.