[]

Twitter eski kullanıcı adı ve tweetler

Baya eskiden açtığım bi twitter var, ama pek de gurur guymadığım tweetler atmıştım yıllaaaar önce. Ve 1-2 kez kullanıcı adı değiştirmiştim sanıyorum. Eski twitleri silmiştim bir süre önce.

Şimdi o hesabı tekrar kullanmaya başlasam, kullanıcı adını değiştirsem ve yine aktif olarak kullanmaya başlasam; sosyal medya konusunda becerikli bazı art niyetliler ya da meraklılar benim sildiğim eski twitlerime, eski kullanıcı adlarıma falan ulaşabilir mi bir şekilde?

Ne alaka diye sormayın, var bunu yapmak ya da yaptırmak isteyebilecek insanlar sanal çevremde.

 
neden yeni bir hesap almiyorsunuz? twitter fenomeni vs degilseniz kim sizin eski hesabinizi didiklesin?


  • exlibris  (27.02.22 20:49:45) 
@exlibris başka yerde fenomenim.


  • leper messiah  (27.02.22 22:36:50) 
o sildiğin tweetler altında cevap veren birileri oldu mu? olduysa eski nickinle beraber yeni nickin de gözükür.

atıyorum ilk nickinle bir tweet atıp birisi cevap atarsa cevap altında @eskinick olarak görünür fakat üstünde "@yeninick adlı kişiye yanıt olarak" yazar.

bunu öğrenmen için arama kısmına eski nickini başında @ ile arat. eğer başkaları sana cevap verdiyse görünür. çok anlamadıysan bana eski nickini at ben söyleyeyim.
  • false pretension  (28.02.22 00:15:29 ~ 00:16:03) 
bu topa hiç girmeyin bence. üstteki arkadaşın (false pretension) mention hatırlatması çok doğru olmakla birlikte, abd kongre kütüphanesi 2018'e kadar twitter'da atılan her twiti arşivleyip çeşitli çalışmalar için paylaşacağını açıklamıştı. sırf bu yüzden hesap değiştirenler oldu. yazdıklarınız sıkıntılıysa yeni hesaba geçin derim.


  • beatbox yapan metalci  (28.02.22 00:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.