[]

Camp Nou’daki Galatasaray Maçı İçin Bilet Almak

Barcelona’ya ilk gittiğimde Camp Nou’ya gitmek istesem de bir şekilde gidememiştim ama haftaya tekrar gidiyorum ve Gs maçının olduğu gün ordayım. Babamla maçı Camp Nou’da izlemeye heveslendik. Ben şimdi Barcelona’nın bilet satış sitesinde biletler satışta ve alınabiliyor gibi görüyorum ama yine de emin olamadığım için daha önce gidenlere sormak istedim.

Cahilce sorular olabilir ama anlayamadım tam olarak. Hangi kategori rakip takım için onu anlayamadım mesela. Sadece tribün numarası var ama rakip için olan belirtilmemiş. Bir de bizdeki passo gibi bir şey yok diye anlıyorum çünkü direkt yer veriyor bana. Zaten okuduğum 1-2 blogda da bilet almak dışında yapılacak bir şeyden bahsedilmemiş ama doğru mu anlıyorum? Ödemeyi bir engel olmadan sıkıntısız yapıp direkt girebiliyor muyuz maça acaba? Tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim.


 
Direkt rakip tribüne satış nasıl oluyor o konuda bilgim yok ama Camp Nou'da rakip taraftar ile Barça taraftarının yan yana maç izlediğini görüyorum sürekli. Hatta en azılı rakipleri Real Madrid'in taraftarı bile ikisinin arasındaki maçlarda Barça taraftarı ile iç içe izliyor maçı.

youtu.be

buradan tribünlerde sevinen Madrid taraftarları görülebilir. Dolayısıyla daha ucuz ise direkt Barça tribününden alırdım ben.
  • himmet dayi  (27.02.22 10:55:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.