[]

erasmusta çalişmak

erasmus'ta öğrenim programı ile gidilen ülkede part time iş yapmak mümkün mü?

ps: ülke olarak hollanda ve ispanyayı soruyorum daha çok.


 
Yasal olarak hayir


  • floydian  (24.02.22 19:35:17) 
öğrencilerin çalışma izni olmadan çalışabileceği işler oluyor. mesela yiyecek paketleme, sinemada mısır patlatma vs.

almanya'da ve macaristan'da bu tarz işlerde çalıştım. hollanda'da mutlaka vardır. arkadaşım da ingiltere'de bu tarz bir işte çalışmıştı.
  • gottacatchemall  (24.02.22 19:50:54 ~ 19:51:42) 
bu kurallar ulke bazinda belirlenen seyler. macaristan izin veriyorsa hollanda da kesin veriyordur demek yanlis.


  • hot potato  (24.02.22 20:36:04) 
Bir arkadasim niyetlendi, ondan duydugum kadariyla erasmusa staj yapmak icin bile gitsen ofis sana para odemiyormus. Hibe ile yetin diyorlar sanirim


  • imfhh  (24.02.22 21:13:24) 
ben gideli tam 10 sene oluyor ama almanya'da erasmus vizesini oturma iznine çevirdiğinde 90 tam ya da 180 yarım günlük çalışma vizesini kapsayan öğrenci oturma izni veriyorlardı. ben o şekilde o izinle maaşlı olarak staj da yapmıştım bir yerde sonrasında.


  • roket adam  (25.02.22 00:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.