[]

bankalarla nasıl barışılır

Bir ara battım kredi kartı borcunu ödeyemedim taksitlendirme yaptık vs onu da kör topal ödedim bitti. Aradan bir yıl geçti. Şimdi Bankada 100 bin liram var. Ancak ispat edebileceğim bir gelirim yok. Kredi kartı vs başvurular reddediliyor. Bu bankalarla nasıl barışılır?




 
resmî gelirin olmadığı sürece barışamazsın. bi yere sigortalı görün maaş al bi süre sonra ufak ufak kart kart harcama yap ve borcunu zamanında öde. 1-2 seneye çözülür


  • roket adam  (23.02.22 21:43:29) 
Kredi karti icin duydugum kadariyla para gostermeli kredi kartlari var. bloke koyuyolar sanirim limitteki tutara,nakit odemekle pek farki yok yani:)

Belirli bir sure gecince (1 yildan daha fazla) batiklar silinir defterden, kredi skoru yukselir yavas yavas. Maasin yoksa zor bu da tabi
  • fakyoras  (23.02.22 21:45:45 ~ 21:46:06) 
Gelirin yoksa sicilinden ayrı olarak yine kredi vermiyorlar. Adam memur. Askere giderken bile kredi kartı vermediler maaşı olmayacak diye


  • efruz  (23.02.22 23:44:17) 
bankalar onlara limitleri dahilinde yüzde olarak ne kadar çok borçlandığına ve zamanında ödeyip ödemediğine bakarlar. hesapta 500binin de olsa fark etmez. bu zırto dedesinin parasını yiyor gözüyle bakabilirler. Aylık ne kadar harcıyorsun ortalama hesapla öncelikle. örn: 4400 lira harcadığını farz edelim: kuveyttürk ya da teb'e gidip ön ödemeli limitli kredi kartı almak istiyorum diyorsun. tercihin kuveyt olsun masraflar 0.

4400 lira harcadığın için 5000tl'yi hesap açtırıp yatırıyorsun, onlar bu parayı bloke ediyorlar ve sana 5000tl'lik kredi kartı veriyorlar. buradaki "trick" limitinin yüksek yüzdesini her ay ödemen. 20000 tl bloke ettirip 4400 harcarsan 5000'e göre daha az kredi puanı alırsın. 4400tl'yi yaklaşık 6-8 ay boyunca harcayıp zamanını geçirmeden ödersen kredi puanın yükseliyor. bu süreç boyunca kartını dediğim gibi kullanman önemli. ayda 200 lira kartla harcarsan bir anlamı olmaz.

bu saatten sonra kredi limitin yükselir, kartını kapatabilir ve bloke paranı geri alabilirsin. sonra bankalar seni aramaya başlar zaten kart ve kredi vermek için.

bkz: ben.
  • bisorumvargaliba  (24.02.22 02:48:29 ~ 02:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.