[]

robot süpürge tavsiyesi bütçe max 4000

3 model arasında kaldım ve bütün yorumları okudum herkes memnun.
bi haritalandırma farklını anlamadım.

1 www.hepsiburada.com

2 www.hepsiburada.com

son olarak ta

www.amazon.com.trüpürge/dp/B09136KVN1/ref=sr_1_2?keywords=robot+süpürge&qid=1645635932&sprefix=robo%2Caps%2C190&sr=8-2

evim de büyük degil 75 metrekare 2 oda bi salon

beklentim silsin süpürsün falan işte.

 
Ikinci el haritalı bak. Bunlar kafasına göre takılıyor.


  • westblack  (23.02.22 21:08:03) 
İkinci irobotum. Bu çok iyi. www.trendyol.com


  • spankenstein  (23.02.22 22:12:51) 
1'de haritalama yok. haritalama olmadığında deli dana gibi random gezer. evi temizlediğine nasıl karar veriyor bilmiyorum.

bende 2. aletten var. 9 ay önce 1700'e aldım.( o aralar piyasası 2000 idi ) neyse 2. alette haritalama var. 3-4 kez deneysel takılır evi keşfeder. sonrasında nokta atışı temizliğini yapıp yuvasına döner. mopunu kullanmadım. sadece kuru.

eufy'yi bilemedim.
  • spirit crusher  (23.02.22 23:45:02) 
Bizde hem bir hem de iki bumara var. İkiden çok memnunum evde daha kalabalık bir ortamda çalışıyor, odada bir şeyin yeri değiştiyse hemen fark ediyor haritasını düzeltiyor, farklı bir odaya gidince anlıyor vs. Emiş gücü gayet iyi halılar için, güzel de siliyor. Halı ayırt etmiyor sildirirken halıları toplayın ya da onların da silinmesine göz yumacaksınız. Haritalama üzerinden kendiniz sınırlandırmayı deneyebilirsiniz yine de. Ben halıların üstünün nemlenmesini umursamıyorum.

Bir numara da ofiste kullanılıyor. Halı yok, pek bir şeyin yeri değişmez, daha ufak metrekare. Biraz daha dong dong dokunarak ilerleyecek ama aslında kendince bir haritası oluyor. Ama daha rastgelelikle ilerliyor. Emiş vs. Yine yeterli.

Git şurayı süpür diye bir direktif ikisinde de vermek güç lidarlıların aksine. Sağ sol tuşlarına basa basa istediğiniz yere sürebiliyorsunuz ancak. Ama iyi bir lidarlı süpürge şuan bütçeniz dışında kalıyor anladığım kadarıyla.

C1’den iki tane, essentialdan bir tane var bizde. Elimde olsa sonuncuyu da c1 alırdım çok memnunduk ama eşimin ofisine almayı sona bırakmıştık fiyatları iki katına çıkınca buna karar verdik, bizi pişman etmedi. Eğer aşırı tüylü halılar, yerde bol bol engeller yoksa işinizi görecektir.
  • kullanıcıadımbuolsun  (24.02.22 00:29:36) 
2. Nin kronik sol teker arızası diye bir şeyi var.


  • baal  (24.02.22 01:04:30) 
2 numarayı kullanıyoruz evde, 2500 civarına almıştık 1 sene önce sanırım. ben araştırırken çekiş gücü daha yüksek diye tercih etmiştim. kullanıcıadımbuolsun'un dediği gibi haritalama özelliği gayet yeterli bence. değişiklik olursa kendini güncelliyor vs. ama git şurayı süpür diye direktif vermenin zor olduğunu düşünmüyorum. çünkü uygulamadan istediğiniz alanı seçip sadece oraya gönderebiliyorsunuz. odaları ayırıp isim veriyorsunuz. silme özelliği yok denecek gibi bir şey pek bir işe yaramıyor. ama benim toza alerjim olduğu için söyle bir tozunu alsa kardır diye düşünüyorum. gayet memnunum sonuç olarak :)


  • Olric  (24.02.22 10:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.