[]

iphone 6'ya sürümü ios 13 uyumlu uygulama yüklemek

bunun bir yöntemi var mı? birkaç uygulama indirmem gerek ama buna takılıyorum. sırf bunlar için telefon değiştirme saçmalığına girmek istemiyorum.




 
Apple hesabınızla güncel sürümü destekleyen bir iphone'da oturum açıp ilgili uygulamayı indirmeyi başlatın. Başlatmak yeterli komple inmese de olur. Ardından iPhone 6'da AppStore'a gelin. Sağ üstteki profil fotoğrafınıza ya da orada ne varsa ona tıklayın ve 'Satın Alınanlar' bölümüne gelin. O listede istediğiniz uygulama görüntüleniyor olmalı. Sağdaki bulut simgesine tıklayıp indirin. Eğer satın alınanlar listesinde görünmüyorsa Apple hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapıp tekrar o satın alınanlar listesine gelin.


  • himmet dayi  (23.02.22 17:50:17) 
@himmet dayı nın dediği gibi olmaz. sürüm desteklemiyorsa orda bulut silik şekilde görünür.

legal olarak yüklenmiyor. ama jailbreak vs olur mu bilemem
  • efruz  (23.02.22 17:58:51) 
@efruz

Peki ben iPhone 4S'e Spotify'ı nasıl yükledim o halde?
  • himmet dayi  (23.02.22 18:07:28) 
@himmet bazı uygulamalar eski yazılımlı cihazlara uygun olarak kendi uygulamalarının eski sürümlerini indirtiyor. bu cihaza uygulamanın eski versiyonunu indirebilirsiniz diyor ve iniyor. spotifyde var sanırım o özellik.

hatta mesela türkiye mağazasında olmuyor o özellik, us mağazasına geçiş yapıp indirmiş millet.

k
  • efruz  (23.02.22 20:57:45) 
Ben Türkiye mağazasından indirdim. Spotify'ın da eski sürümü değil. Güncel sürümü. Zaten Spotify izin verse normal yollardan indirmek mümkün olurdu. Ben yukarıda attığım yöntem ile Spotify, WhatsApp ve birkaç uygulama daha kurdum 4S'e. Jailbreak de yok.


  • himmet dayi  (24.02.22 06:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.