[]

trekking grupları üyelik ve sonrası

merhaba,

bir süredir trekking gruplarına üye olup hafta sonlarımı biraz olsun açık havada ve doğada geçirmeyi düşünüyordum. konuyla ilgili aylar önce yine soru sorup bana yardımcı olacak fikirler almıştım buradan.

hali hazırda bir trekking grubuna üyeyim. fakat zaman ve yer açısından başka bir trekking grubunun etkinliği bana daha çok uyacak. onun da ön üyeliğini tamamladım fakat asıl üyeliğim için tc no ve hes kodu bilgilerimle üyeliğimi tamamlamam gerekecekmiş. bilgilendirme kısmında "bilgilerinizi sigorta yapılması için tursab'a iletmekteyiz" diye belirtmişler.

zaten acil durumda ulaşılacak kişi, kan grubu gibi bilgileri de istemişler. trekking grubunu baya inceledim. bir çok yürüyüş, etkinlik düzenlemiş ve katılımcılarının olduğu bir grup.

tek başıma ilk defa böyle bir gruba dahil olacağım, bu bilgilerimi tamamlayıp sizce devam edeyim mi, sanırım prosedür böyle ama nedense ufak bir tereddütüm oldu, onu da sizinle paylaştım :)

trekking grubuna ya kendisi ya da tanıdığı üye olan kişilerin hem deneyimlerini hem de fikirlerini duymak isterim, nedense ben biraz cesaretsiz kaldım.

teşekkür ederim şimiden :)

 
@e bana nick birakmamissiniz zalimler +1

Trekking çok zevkli bir aktivite. Mutlaka gidin. Tek tavsiyem parkur zorsa yükünüz az olsun. Biz ilkinde bir çanta dolusu yemek almıştık. Bir süre sonra her şeyi bırakmak istiyorsunuz. Bir sandviç, bir su, bir iki mandalina ya da bir çikolata yeter. Gidip de kahvaltılık alırsanız bayağı yorulursunuz.
  • dissendium  (23.02.22 19:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.