[]

Freelance Grafik Tasarım Bedeli

Merhaba,

Grafik tasarım son sınıf öğrencisi bir arkadaşla görsel croplama için anlaştık, fiyat belirlememiz gerekiyor. Yapılmasını istediğimiz işlem 2 günlük toplam 600 görsellik bir iş. Sürekli içerideki iş yoğunluğumuz oldukça bu arkadaşa paslayıp yaptıracağız.

Böyle bir iş ne kadar tutar fikir verebilecek olan var mı?

ücret/gün şeklinde de olabilir, ücret/görsel şeklinde de

 
Bizim evi temizlemeye gelen kişi günlük 300 TL alıyor. + Yemek
7-8 saat çalışıyor.

Sizin grafik işiniz için çalışacak arkadaş vasıfsız değil, özel bir bilgisi becerisi olan bir arkadaş, hem de iş için kendi ekipmanını (bilgisayarını) kullanacak.
Günlük 400-600 arasında bir ücret önerirdim sanırım.
Ama aslında fiyatı öğrenci vermeli bence. İnsan kendi hizmetini kendisi fiyatlamalı.

Kimisi günde 200 liraya çalışır, kimisi günde 2000 liraya çalışmamayı tercih eder.

Kolay gelsin.

Ek: Bu arada işin 2 günde yapılabilecek bir iş olduğuna emin misiniz?
600 adet dosyayı almak, klasörde düzenlemek, Photoshop'ta açıp üzerinde hiçbir işlem yapmadan kaydedip geri göndermek bile çok uzun bir iş.)
2 iş gününü 20 saat olarak hesaplarsak 1200 dakika eder.
Her görsel için 2 dakika zaman var . Dosyayı açmak, isim verip kaydetmek, sonra paylaşılacak bir klasöre koymak bile neredeyse 2 dakika sürer sanki. Henüz hiçbir işlem yapılmadı)
  • michael_knight  (23.02.22 15:13:04 ~ 15:16:29) 
Grafik var, grafik var. Sadece crop mu, dekupaj mı yapacak tam belli değil. 600 görseli 2 günde bitirebilecekse helal olsun, eli baya hızlı olmalı, aç, kaydet, kapat, dönüştür gibi işler için de makro kullanırsa belki yetişir.

dekupaj yapılacaksa parça başına 0.3$ desen 180$ yapıyor. Sadece belli bölgeleri kesip alacaksa 0.1$ gibi bir rakam ile bile 60$ eder.
  • kimlanbu  (23.02.22 16:33:58) 
Günlük 400 güzel, ama 2 günde bitecek diye kendinizi şartlamayın.

Üstteki arkadaşlar da bahsetmiş, ben de böyle bi iş yaptırmıştım bi grup grafikere. Düşündüğünden uzun sürüyor yani, o yüzden baştaki bütçenin 2 katına hazırla kendini derim. Bende öyle olmuştu.
  • plutongezegendegilmi  (23.02.22 22:43:43) 
Bionlukdan calismanizi oneririm. Ben surekli boyle is yaptiriyorum, parca basi calisiyoruz arkadasla. Cok da memnunuz ikimizde


  • oscar  (24.02.22 04:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.