[]

Bağdat caddesinde kahvaltı?

Günaydın duyuru,

Bağdat caddesinde kahvaltısını sevdiğiniz nereler var? Suadiye Beyaz Fırın'ı gözüme kestirdim gibi ama "şurası çok güzel" dediğiniz bir yer vardır belki. Herhangi bir Marmaray istasyonuna yakın da olursa tadından yenmez. (Kruvasan, bagel, chialı smoothie falan değil de güzel omleti, peyniri reçeli olan yerler lazım.)


 
house cafe'nin basit kahvaltısı civardaki seçeneklerden çok çok iyi. erken sayılabilir bir saatte giderseniz masadan mutlu kalkacağınızı garanti ederim.


  • evde liyakat kalmamis  (23.02.22 09:26:15) 
tam cadde değil ama bence hava güzelken fenerbahçe marina en iyisi.


  • blatta hiberna  (23.02.22 09:56:12) 
Bağdat caddesinindeki mekanları bilmemek ile birlikte ilk yanıtı görünce +1 demek istedim.
Birçok yerde kahvaltı yapmış biri olarak House cafe'nin kahvaltısını çok beğeniyorum.

  • la lykia  (23.02.22 10:07:17) 
House+1
Beyaz fırını gerçekten çok sevmekle beraber caddedeki fiyat politikası beni itiyor. Bunun sebebi çocukken alıştığım fiyatları olabilir. Ha, yine gidiyorum ama her seferinde kendime yok ya bu fiyat çok diyorum:)

  • kisa  (23.02.22 10:19:05) 
Ethem Efendi Kahvaltı Erenköy - Erenköy Marmaray durağının hemen dibi sayılır

Ethem Efendi Kahvaltı Bağdat Caddesi - Göztepe parkının orada ışıklarda, Göztepe marmaray durağından biraz yürüyüş gerekir.
  • Northern Mariner  (23.02.22 10:39:55) 
Suadiye marmaray istasyonuna çok yakın olan Kukis Suadiye


  • yimirta  (23.02.22 10:54:52) 
Ethem efendi beklediğine değer, 10 dan önce giderseniz büyük ihtimalle beklemezsiniz.


  • zimbirik  (23.02.22 11:30:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.