[]

Boardgame nereden alabilirim? (Tercihen ingilizce)

Selam duyuru,

Yeni bir sosyal çevrem var iyi gidiyoruz. Board game deneriz diyordum, Terraforming Mars ilgimi çekiyor, en kötü tek başıma oynarım diye de baktım biraz. Neotroy games var Türkiye'de bir tek, onlar da maalesef Türkçe, ve ek paketler gelmeyecekmiş.

Amazon'dan alayım desem:

Amerika $54+$46 kargo
İngiltere £48 + £25 kargo
Almanya €74 + €14 kargo
TR 1200tl + 80tl kargo

Nereden alabilirim. Ek paketleri boşver 800'e Türkçe'sini al mı dersiniz?

 
Tuhaf bir alternatif ama aliexpressten almış kardeşim İngilizce oyunlar. Biz hep neotroydan aldık. Bir kez letgodan rusça oyun aldık komik bir şekilde. Facebookta da board game gruplarında ikinci el satışlar oluyor ama nokta atışı istediğinizi bulamayabilirsiniz. Terraforming marsı geçen sene neotroyda 400 tl idi şimdi ne kadardır bilemiyorum tabii kıyaslamak isterseniz diye yazdım.


  • kullanıcıadımbuolsun  (22.02.22 13:40:32) 
facebook da "board game takas ve satış" ve 1board game sales- turkey" isimli 2 grup var, biz oynadığımız çoğu oyunu oradan alıyoruz, takas ediyoruz.

gruplar çok aktif, istediğiniz oyunları bulabilirsiniz.
  • benaslinda  (22.02.22 14:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.