[]

Mart ayında Ege ve Akdeniz

Merhabalar,

Yurt dışından arkadaşım tur yapma amaçlı Mart ayının ortasında Çeşme, Alaçatı, Pamukkale ve Fethiye'ye gelmek istiyormuş. O günlerde çok soğuk olmaz değil mi? bir de denize girme ihtimalleri olur mu? su çok soğuk olur mu? 1-2 gün kalacaklar her şehirde.

Pamukkaleyi es geçseler çok şey kaybederler mi?

Teşekkürler..

 
geçen sene 1 martta fethiyeye gittim. 2,5 civarı fethiyede kladım mart ayında sğuk günler oldu özellikle geceleri serin oluyor.nisan güzel mayıs bildiğin yaz diyebilirim.

ölüdenizde genelde turistler mart nisan ayında denize girdiğini gördüm ama tesisler vs kapalıydı. (korono ve yasaklarlada alakalı olabilir)
  • prezarlatif  (22.02.22 08:52:15) 
Martta ege’de denize girilmez pek. Antalya vs olur ama ege olmaz.
Pamukkale’ye gitmek istiyorlarsa ve gitmezlerse bence cok sey kaybederler. Antik havuz vs guzel ama mart soguk olabilir (sonucta ic tarafta)

Hava icin de soyle, aksamlari gercekten serin oluyor. Antalya’da mart sonu sabah denize girip aksam evde sobayi yakiyorduk :D
  • kuehles blondes  (22.02.22 09:34:56) 
Çeşme-Alaçatı'da denize girilmez soğuk olur.


  • kanlakarisikyagmur  (22.02.22 10:13:29) 
Pamukkale yolunuz dusmedikce illa ki gorulecek bi yer degil. Yolu uzatmaya degmez. Denizli ye giderseniz uğrayın mutlaka.

Deniz kenari sadece yuruyus icin uygun
  • halk  (22.02.22 10:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.