[]

Gebelikten önce hangi doğum teminatlı sigorta yapılmalı?

Merhabalar,

Gebe olmadan önce hangi sigortayı tavsiye edersiniz?
Memnun kaldığınız sigortalar nelerdir?
Neleri karşıladı veya karşılamadı?

Bekleme süresi 1 yıldan kısa olmasını istiyorum.
Muayene, doğumu ve testlerin çoğunluğunu karşılasın istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

 
Allianz’ın paketleri var size uygun olanı seçebilirsiniz. Sağlık sigortası söz konusu olunca allianz öneriliyor. Sigortacım annemin kuzeniydi kendine bir üst paketi yapmıştı, bana da çok detaylı aktardı iç rahatılığıyla önerebiliyorum. Çevremde birkaç kişi daha yine allianz kullandı bu süreçte. Memnun olmayan duymadım. Normal zamanlarda da hastane ödemeyebilir bakın ona göre yaptırın diyor bazen bazı şeylere hop allianz ödüyor. Hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye dek tamamlayıcı sigortalarımızda da.


  • kullanıcıadımbuolsun  (21.02.22 22:38:43) 
Allianz bekleme süresi 12 ay.
12 aydan kısa olan bir tek Anadolu var benim bildiğim, o da 1 ay.

  • elorelia  (21.02.22 23:10:31) 
Allianz’ın kırmızı sarı vs gibi değişen paketleri var yakın arkadaşım bu ay yaptırdı bekleme süresi 5 ay. Ben şuan hamileyim önceki yıl nasıldı bütçemi aştığı için sormadım açıkçası detayları, sigortacınıza sorun.


  • kullanıcıadımbuolsun  (21.02.22 23:24:11) 
allianz pakete göre değişmekle birlikte biz doğum teminatlı alsaydık 5 ay bekleme süremiz olacaktı. en düşük network 12 ay diğerleri 5 ay olması lazım. bi kontrol ettirin.

neyse bir yanlış anlama sonucu çocuk planladığımız bi dönemde yenilediğimiz sigortamıza bu teminatı ekletmedik. ve 1 sene daha ertelememek için bupa acıbademden ayrıca doğum sigortası yaptırdık. bu da sadece florence ve acıbademlerde geçerli. bu doğum sigortası sadece doğum için yapılıyor ve planlanan hamilelikten 5 ay önce başlaması gerekiyor.

bu arada genel olarak sağlık sigortasında en iyi allianz galiba. ama doğum sigortası özelinde bupa acıbadem de tavsiye ediliyor.
  • vital  (22.02.22 01:01:39 ~ 01:02:32) 
allianz yaptirmistik biz 5 ay bekleme suremiz vardi. tum kontrollerin ve yaptirdigimiz tum testlerin %80ini karsiladi doguma kadar. dogumu (sezaryen) tamamen karsiladi ekstra bir sey de cikarmadilar. bir tek dogum oncesi istenen pcr'i karsilamadi sigorta.

dogum sonrasinda da 2 hafta icinde onay verirseniz bebek direkt allianz bebegi olarak doguyor ve onun da ilk 2 doktor muayenesi, kalca utrasonu vs. gibi seyleri de karsiladi allianz. biz genel olarak memnun kaldik. tum kontrol testler ve dogumu da acibadem'de yaptik herhangi bir sorun yasamadik.
  • in vino veritas  (22.02.22 11:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.