[]

Yatağımızı değiştireceğiz

Nelere dikkat etmeliyiz? Şunu al dedikleriniz var mı? Fiyat max 5bin tl olacak şekilde önerilerinizi linkleriyle rica ediyorum.

Not : çift kişilik


 
Genisligi en az 180 cm olsun.


  • marcelorios  (20.02.22 17:59:43) 
yaylı değil de hafızalı sünger (memory foam) dedikleri tipte yataklar çok rahat geliyor bana onlara bir bakın bence. ben ikea dan almıştım.


  • king lizard  (20.02.22 18:15:13) 
alperz +1
daha birkaç gün önce ben de arayıştaydım, yataş kampanyasından 3-5 tane ayıklayıp uygun fiyatlısını ve yorumlara göre de iyi puanlısını alacaktım ama yine de bayiden bir deneyeyim dedim, hepsi hayal kırıklığı çıktı.

gidin, kısa süre de olsa mutlaka deneyin.
  • MtKrt  (20.02.22 22:11:48) 
Yatmadan almayın +1


  • invictae  (20.02.22 22:42:58) 
Yatmadan almayın +1 bir de deneme hakkı veriyorlar mı öğrenin, biz wellmattan almıştk online ilk seçtiğimizden memnun kalmayınca değiştirdiler şu an çok memnunuz bu çok önemli çünkü showroomda iyi gelen yataktan bi kaç gün sonra memnun kalmayabiliyorsunuz. 1 ay bile olsa iyidir.


  • takunyali kokos  (21.02.22 00:38:23) 
www.muyusleep.com

100 gün deneme süresi. almadım ama kurucusunun markanin hikayesini anlattigi bir videoya denk gelmistim, aklimda kalmis.

baska bir arkadasimin daha önce ikeadan aldigi bir yatak kullaniyorum şu an, cok cok rahat ve buyuk. kocaman.
  • boyle buyurdum  (21.02.22 00:54:46) 
metal aksamsız alın.
denemeden almayın.
denemekten kasıt ise otur-kalk değil. cidden bi yarım saat yatın.
yatsan/tempur markasını şiddetle öneririm. pahalı ama inanın farkı görürsünüz. bende araştırmak üzere kenara not ettiğim markalar vardı: innovabedding, muyu turkiye, mina türkiye,fillego yatak. amacım visko/lateks yatak almak. yaylı yatak tiplerinden daha pahalı oluyorlar. bunların bi full gibi bu malzemeden olanıyla kısmi, göstermelik, alt üst katmana lateks koyup yaptıkları var ki aman aman. yaylı yatak almayın kısaca.:)
  • halboyle  (21.02.22 02:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.