[]

hocaya mail atma

hocaya bir mail atmam gerekiyor da bir şey yapması için. şu uygun mudur?

merhaba x hocam. ...... gibi bir durum oldu. ..... yapmanız mümkün mü?

saygılarımmla vs. eklemek yalakalık gibi geliyor. yukarıdaki metin iyi midir?

 
Saygılarımla eklemek yalakalık değildir.

Yapmanız mümkün mü yerine ben olsam yardımcı olabilirseniz sevinirim ya da yardımcı olmanız mümkün müdür yazardım
  • ceketimi alip cikcam  (20.02.22 14:47:01) 
Kendini tanıtmayı unutma, isim ve öğrenci numarasını söyleyerek. Ayrıca konuyla ilgiliyse aldığın dersi de söyle.

Bana email geliyordu, öğrencinin adı yok, numarası yok, hangi dersi aldığını söylememiş. Ama final notuyla ilgili bir sıkıntı varmış. İsim numara ve aldığınız dersi söyleyebilir misiniz? diye cevap yazıyorum. Numarasını yazmadan cevap veriyor, adı da (atıyorum) Zeynep Yılmaz. Bakıyorum o dersi alan 4 tane Zeynep Yılmaz var.

Bir de emailin konusuna lütfen "sınav notu" falan yazma. "ABC101 dersinin final notumun görünmemesi" veya "20 şubat final notumun görünmemesi rezaleti" yaz.
  • vatanperver  (20.02.22 14:50:18 ~ 14:52:41) 
Bir hoca olarak cevap vereyim.


"Merhaba X Hocam. Soyle soyle bir durum oldugu icin su su durumu halletmekte zorluk yasiyorum. Bu konuda bana soyle soyle yapilmasi hususunda yardim edebilirseniz mutesekkir olurum (yapar misiniz yerine yapilmasi hususunda yardim eder misiniz demek daha nazik olur cunku).

Anlayisiniz icin tesekkur eder saygilarimi arz ederim".
  • celebi efendi  (20.02.22 17:53:55) 
Mobildeyim editleyemiyorum. Selamlamadan sonra ben x bolumu y sinifi ogrencilerinizden Bilmemkim seklinde kendinizi tanitin.


  • celebi efendi  (20.02.22 17:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.