[]

kız arkadaşa hediye fikri olan varsa

yakın arkadaşım. ikimiz de zaten sürekli alışveriş yapıyoruz özellikle tekstil ve teknolojik ürün. artık baygınlık geldi :( geçen sene çanta ve bluz almıştım bu sene de twistten falan bi parça+ kolye bileklik gibi bir şey düşünüyorum. ev giyim anlamında çok merakı yok. ama çanta konusunda benim kadar ilgili değil

bilemedim belki aklıma gelmeyen bir öneri gelirse ona yönelebilirim. ihtiyaçtan hediye olmaz ok ama hiçbir şeye ihtiyacı olmayan kişiye de zor yane... bütçe 400-500 civarı. balık burcu bayanı:)))


 
Body chain denen zincirlerden olur bileklik kolye yerine


  • freebird5406_2  (18.02.22 16:38:00) 
İlgisi var mıdır bilemem ama beraber yapacağınız bir etkinliğe bilet olabilir belki, konserdir, tiyatrodur, resim kursudur falan gibi?


  • peki madem  (18.02.22 16:42:13 ~ 16:42:32) 
hiçbir şeye ihtiyacı yoksa tema'ya, lösev'e ya da istediğiniz bir vakfa bağışta bulunup onların gönderdiği sertifikayı hediye edebilirsiniz.


  • jepa  (18.02.22 16:47:40 ~ 16:48:04) 
MSA'da güzel bir workshop ısmarlayabilirsin mutfağa merakı varsa tabi.


  • lüzumsuz adam  (18.02.22 16:53:50) 
Biz birbirimize sanat sepet ürünleri almaya başladık bir suluboya çizim aldım, o da bana erenboustan bişi aldı vs.


  • lcha  (18.02.22 16:57:44) 
O paraya iyi bir parfüm alınabilir.


  • dissendium  (18.02.22 20:42:23) 
Evine odasına dekoratif bir şey olabilir. Mesela şuradan bişeyler alıcam diye kaydetmiştim henüz alamadım.
www.shopier.com

  • Jux  (18.02.22 21:17:21) 
kesinlikle etkinlik daha mantıklı, alısverıs yapan bır kadın ıcın kendı zevkının azıcık dısında bır detay bıle kullanmamak ıcın sebep olabılıyor.
konser olur, workshop olur, yemek olur, su grubu maddiyetcı degıldır asla duygular onemlı

  • kurcalamabozarsin  (20.02.22 00:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.