[]

besiktastan emniyet duragina

nasil gidebilirim? metro tercihim olur. emniyet duragi fatihteymis sanirim ama ben hic bilmiyorum oralari.




 
Emniyet-Fatih —M1 metro istasyonuna ulaşmak istiyorsunuz sanırım. Gitmek istediğiniz yer istasyonun kendisi mi? Yoksa çevresinde bir yer mi?

İlginçtir, uzak olmamasına rağmen Beşiktaş'tan doğrudan bu noktaya tek vasıtayla ulaşım bulunmaz :)
{En azından bir süre öncesine kadar yoktu}

Metro tercihinizse, Taksim'den Yenikapı metrosuna binip, oradan da aktarma yapıp M1 metrosuna binerek Emniyet-Fatih istasyonunda inebilirsiniz.

Otobüs bir nebze daha kolay olabilir, 28T'ye binip, Yusufpaşa durağına indikten sonra yürüyebilir ya da Aksaray'dan bir durak için yine M1 metrosuna binebilirsiniz.
  • kaptankedi  (18.02.22 13:42:29) 
evet oraya ulasmak istiyorum, isadem varmis yakininda isadem'e gidecegim ama oralari hic bilmiyorum.

evet besiktas'tan yakin sayilabilecek bir uzaklikta hatta yurusem dedim ama bebek arabasiyla olacagim cok zor olur mu bilemedigim icin garanti olsun istedim. otobusten indikten sonra yurume mesafesi ne kadardir acaba metroya bin in bebek arabasiyla 1 durak icin yurumekten daha zor olabilir mi bilemedim.

kabatasa gelip oradan bir seylere binerek ulasabilir miyim ki?
  • in vino veritas  (18.02.22 14:13:49) 
O zaman otobüsten sonra metro ile devam etmeniz daha iyi olur


  • kaptankedi  (18.02.22 14:20:07) 
direkt söz konusu emniyet müdürlüğü durağından geçen otobüsler

taksime çıkarsan
32t
79t
89t

eminönü peronlardan
33te
78
79ge
97ge
146b

eminönü kantarcılar durağından kalkan(yolun kıyıdan öteki tarafı)
336
  • comp  (18.02.22 14:25:01 ~ 18:21:20) 
kapntankedi +1

oyle bir mesafe ki taksiye binseniz trip atar (atmadiklari bi mesafe yok gerci)

otobus olarak 28 bir ust caddesinden, 28T de bir alt caddesinden gecer.

Isadem icin baktim simdi 28 daha uygun gibi gorunuyor: goo.gl

Yavuz Selim duraginda inip asagi yuruyeceksiniz 700 metre


2. secenek de yusufpasa'ya otobusle gidip aksaray metrosuna binmek ama ben olsam ilkini yapardim cunku metro sadece bir durak olmasina ragmen yusufpasadan alt gecitle karsiya gececeksiniz bi daha metro in cik, yani bebek arabasiyla yorucu olabilir.
  • supergirl  (18.02.22 14:47:53) 
28 e binip gitsen daha iyi olur


  • ala09  (18.02.22 18:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.