[]

flört-arkadaş-hediye

selamlar, bir kadınla 1 ay önce 1-2 haftalık bir flört sürecimiz oldu, sonrasında da farklı şehire gittiği için biraz koptuk ve acele etmeyelim bu ara ilişki istemiyorum ama arkadaşça görüşebiliriz vs tarzı dedi, muhtemelen ilişki istemiyor gibi anlıyorum ama benim gönlümü fena çaldı diyebilirim :)

şimdi kendisi yeni bir işe başladı, üniversitede okutmanlık-ofisi de olacak. ona hem yeni şehire geldiği için hem de yeni işi için bir hediye almak istiyorum. ama tam nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum.aramızdaki samimiyet dediğim gibi ara ara telefonla konuşuyoruz, şuanda da aynı şehirdeyiz.

aklıma çiçek geldi ama çok klasik olacağını düşündüm. hediye olarak hem kendisini etkilemek istiyorum hem onun işine de yarasın hem de güzel bir incelik olsun. bu tarz ne hediye alabilirim ?

bütçe max 500 çok güzel bir fikir olursa 750 tl :)

p.s kendisi 26 yaşında, bakımına falan oldukça dikkat eden birisi

 
çiçekten ziyade tablo ya da saat gibi ofise uygun aksesuarlar olabilir diye düşündüm. Tabi bunlar için ofisi görmeniz en azından ortamını canlandırmanız olmazsa olmaz.


  • foolrules  (18.02.22 13:04:53) 
Kahve seviyorsa ofisine şöyle bir şey:
www.trendyol.com
www.hepsiburada.com
Yanına da V60 için çekilmiş bir paket güzel kahve eklersiniz.

Çay seviyorsa da şöyle:
chado.com.tr
yanına şuradaki 5-10 çeşitli çay deneme setlerinden biri:
chado.com.tr
  • kobuzchu kiz  (18.02.22 13:10:13) 
+kobuzchu kiz süper fikir vermiş
Alternatif olarak şu sıra heykel vs pek bi moda. Eğer seviyorsa alçı heykel de olabilir

  • photo85  (18.02.22 20:39:26) 
paşabahçeden bir süs esyası olabilir. okutmanlar genelde o hediyeyi evlerine götürür gerçi uygun olmadıgından oda ama kahve makinesı mantıklı bencede

herkes filtre sevmez ama turk kahvesı makınası olsa odasında havası olur .d bır de yanına kahve dunyasından lokumla kahve alırsın mis


www.google.com
  • kurcalamabozarsin  (20.02.22 00:46:38 ~ 00:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.