[]

Bir oyun arıyorum

selam, eskiden oynadığım fakat adını hatırlayamadığım bir oyun var. oyuna dair aklımda kalan detayları yazıyorum:

rpg oyunuydu. bir tren kazası gibi bir şey olmuş, biz sağ çıkmışız. işte oyunun başında enkaz var. bir adam var yaralı, onunla konuşunca sana item veriyor. sonra boyuna ilerliyorsun, itemler topluyorsun. silahlar da yerden bulunuyor. yaratıklar geliyor arada. grafikler kötüydü bayağı, oynadığım yıl 2008 veya 2009 olması lazım. bir oyun dergisinin (büyük ihtimalle level) promosyon cdsinden demo olarak yüklemiştim. ortam, karakterler vs. hep siyah kırmızıydı genel renk olarak.

yıllardır ara ara araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadım:( o yıllarda bu tarz bir oyunla karşılaşmış olan, ya da tahmini olanlar yazarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden

 
buradan yanıt çıkmazsa şurayı deneyin:
www.reddit.com

  • anonim yazar  (18.02.22 13:55:45) 
Metro 2033 olabilir.


  • onemoremile  (18.02.22 13:59:44) 
sanki metro serisinden biri gibi tren diyince :)


  • posthuman  (18.02.22 14:39:09) 
Despiria değil heralde?


  • logisticsmanager  (18.02.22 14:39:10) 
Metro'nun grafikleri kötü değildi. Metro olduğunu sanmıyorum.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (18.02.22 17:59:27) 
cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama maalesef şu ana kadar yazılanlardan biri değil :( sanırım @anonim yazar'ın linkinden yararlanmam lazım.


  • sivilceli ergen  (19.02.22 01:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.