[]

Pcr testi ücreti

Yurtdışına çıkmadan yaptırmam gerekiyor. Devlet hastanelerinde yaptırabilir miyim? Ücreti ne kadar




 
devlet hastaneleri en son belirti olmayan test kabul etmiyordu.

Test ücreti 250 tl özellerde.

Havalaanına biraz erken giderseniz orada da test oluyor (istanbul havalimanı için konuşuyorum=
  • anten  (17.02.22 21:24:36) 
yurtdışı pcr için semptoma gerek yok ama her kamu hastanesi yapmıyor. telefonla arayıp sorabilirsiniz çevrenizdekileri. fiyatı 170tl


  • nrmnm  (17.02.22 21:29:18 ~ 21:29:41) 
hocam benim gördüğüm devlete hiç bulaşmayacaksın. ben bi kere o hatayı yaptım. düşman başına. covid değilseniz de covid olursunuz. (istanbul için konuşuyorum başka illerde nasıldır bilmem) 100 kişi falan vardı önümde. 100 tane covid olduğundan bir şekilde şüphelenen insanla aynı koridorda sıra bekliyoruz. oraya gerçekten 10 tane covidli girdiyse sayıyı 40-50'ye çıkarmışızdır eminim.

sıra gelecek gibi değildi , gittim özelde hemen 2 dk'da tık tık yaptırdım. 2 farklı hastanede yaptırdım şu ana kadar birisi 170 aldı diğeri 250 aldı. tarifesi mi var, her yere göre değişiyor mu bilmiyorum ama eğer çok önemli değilse bir seferlik 250 tl vermek, ver gitsin hiç bulaşma devlet hastanelerine.
  • syozkn  (18.02.22 01:15:25) 
aralik ayinda 170tl'ye yaptirmistim. aksam vakti gittigim icin pek sira vs yoktu.


  • ubi dubium ibi libertas  (18.02.22 09:57:28) 
250 lira üzeri olamaz yasal olarak.
devletten yaptırdığım testlerin üzerinde yurtdışına çıkış için kullanılamaz ibaresi vardı. ondan da emin olun devlet hastanelerinde yaptırmadan.

  • brakgn  (18.02.22 11:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.