[]

Kadıköy’de ufak kutlama mekanı

Merhaba,

Cumartesi akşamı için kadıköy’de 8-10 kişilik arkadaş grubu olarak toplanacağız, doğum günü pastası kesilebilir ancak asıl amaç sohbet muhabbet. Yaş ortalaması 30. Viktor levi düşündük ama şarap sevmeyenler çoğunlukta. Devamında barlar sokağına gitmemiz gerekebilir, bu nedenle kadıköy merkez veya moda taraflarında bir yer önerebilir misiniz? Big chef’s benzeri bir yer olabilir ama orası da rezervasyon almıyor maalesef, çok özel bir yer olmasına gerek yok, rahatça muhabbet edebileceğimiz bir yer olması önceliğimiz ama şöyle biraz şık olsa da iyi olur.


 
Thales'te büyük masaların olduğu odalar vardı köşkün içinde.


  • whoosie  (17.02.22 13:00:27) 
viktor levi iyice leş oldu.
barlar sokağının üstünde the house cafe var. iç mekanda köşe masalardan biri iyi olabilir.
üşenmezseniz iyice buruna yürüyün, belfast veya nor var.

basık bar konseptli bir yer için de barlar sokağı punch diyorum.
  • rewlack  (17.02.22 13:10:02) 
Mahle'ye bakabilirsiniz, şu renkli şemsiyelerin olduğu sokakta.


  • gmzo  (17.02.22 13:12:47) 
atlas muhurdarin terasi olabilir ama alkolsuz bura


  • ala09  (17.02.22 14:26:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.