[]

anjiyo sonrası tüm vücutta kaşıntı ve yaralar

merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın annesi için yazıyorum.
1 yıldır gitmedikleri doktor kullanmadıkları ilaç kalmadı.
annesi 73 yaşında daha önce kanser atlatmış en son kalp sorunları nedeniyle anjiyo olmuş, sonrasında tüm vücudunda bu yaralar çıkmaya başlamış.
kortizon dahil birçok şey denenmiş ama sonuç alamıyorlar. immünolojiye gidiyorlar, tüm testleri yapılıyor , bağışıklık sistemi çok düştüğü için bunu yaşadığını söylüyorlar ama iyi gelen bir ilaç yok.

belki böyle bir durumla karşılaşmışsınızdır, doktor önerirsiniz.
belki haricen kullanıp deneyebileceği bitkisel bir çözüm önerirsiniz.
bu sebeple yazmak istedim. yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
karaciğerine bakıldı mı acaba mutlaka bakılmıştır ama karaciğerde sorun olunca da böyle şeyler oluyor ya da kullandığı bi ilaç karaciğerini yormuştur. mesela benim çok alakasız bir ilacın karaciğerimi yorması yüzünden bacaklarımda sinek ısırığı gibi şeyler çıkmıştı kaşıyınca da böyle yaralar olmuştu.


  • Seckn1987  (17.02.22 17:23:21) 
Cilt biyopsisi aldirip patoloji bakılabilir


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (17.02.22 19:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.