[]

Justwork kolektifhouse gibi yerler

Neden var? Sirketler neden buralari tercih eder? Baska daha ucuza yerler nulunamaz mi




 
freelance olarak evden çalışan ama fatura kesmesi gereken, şirketi fason kuran, şahıs şirketi motokuryelik gibi ofise ihtiyaç duymayan vs vs. örnekler artırılablir.

bu tip işlerle meşgulseniz ve şirket kurmanız gerekiyorsa yer gösterme zorunluluğu olması sebebiyle sanal ofis denen bu tip yerleri tercih ediyorlar. ofise kira vermekten kurtuluyorsun.

bu ve benzeri meslekleri yapan insanlar şirketleri biraz büyüyünce toplantı yapması veya ekibi ile ortak çalışması gerektiğinde de bu tür yerleri tercih ediyor. eğer buraya vereceğin kira ve risk, bir ofis tutmaktan daha ucuza gelecekse tercih ediliyor.

ihtiyaca binaen son derece faydalı bir sektör.
  • kent sakini  (17.02.22 01:23:40) 
böyle bir yerde tertip edilen online pazarlama eğitimine katılmıştım, ortam oldukça iyiydi. rahat, nezih, şık.. yani benzeri bir toplantı yada eğitim için bir mekana ihtiyacım olsa bu yerleri kullanmak isterim.


  • harmanyeri  (17.02.22 09:13:41) 
bir süre kolektifte çalışıp sonra kendi ofisimize geçtik.

yeni kurulan bir şirket için çok mantıklıi, keyifli bir çalışma ortamı ve ciddi bir networking sağlıyor.
kira dışında birşeyden sorumlu olmuyorsunuzi temizlik yapılıyor, elektrik vs.. sürekli sıcak çay/kahve var. biz kendi ofisimize geçtik idari işler için birinin uğraşması gerekiyor çaycı /temizlikçi vs.. lazım oluyor.
  • benaslinda  (17.02.22 10:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.