[]

Ales'siz Tezsiz Yüksek Lisans (Öğretmen için)

teyzem 52 yaşında 30 yıllık öğretmen.

şimdi uzman öğretmen statüsünde olmak için yüksek lisans diploması almak istiyor.

ales istemeyen tezsiz eğitim fakültesinde hangi üniversitelerde şu an kayıt var arıyorum bulamıyorum.

 
neredeyse hepsinde ales istenmiyordur. isteniyorsa da çok talep olan üniversitelerde sıralama amaçlı isteniyor.


  • renegade  (16.02.22 21:00:44) 
şubatın ortasındayız?
çoğu üniversitede bırakın yl kayıtlarını bahar dönemi dersleri başladı başlayacak birkaç güne.

  • Efoody  (16.02.22 21:30:41) 
yoo. tezsizler parayı ver olduğu için 8özellike isg, öğretmenlik, işletme) kayıtlar geç bitiyor.


  • renegade  (16.02.22 21:46:19) 
şubatın ortasındayız diyorum geç bitiyor diyorsunuz. ne kadar geç bitecek nisanda mı? en geç biten marmaradır genelde onda bile bitmiştir kayıtlar.


  • Efoody  (16.02.22 21:50:38) 
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi tezsiz yl başvurularının da bir son tarihi mevcut. Bahar dönemi için başvurular bitti gibi. Güz dönemini beklemek lazım.

yukseklisans.com.tr

Şu sitede yazıyor çoğu üniversitenin başvuru tarihi. Ayrıca sanırım parasını verseniz bile dönem ortasında kayıt olmuyor.
  • infernalcadre  (16.02.22 23:01:23) 
efoody, çoğu üni demniz tüm üniversiteleri kapsamıyor. hala kayıt alan özel üniversiteler var, bu bir.

ikincisi, covid nedeniyle geçen sene okuular genellikle 1 ay geç başladı (yüz yüze olur mu diye). Busebeple bahar dönemleri marta sarktı. şubar ortası olması bir şey iafde etmiyor.

üçüncüsü, bazı üniversitelerde trimester olayı var tezsizlerde. (10 haftalık 3 dönem) bu sebeple baharda 2 alım yapıyorlar.

dördüncüsü, özel öğrenci olaraak ders alma 1 ay süren üniler var (devamsızlık %70 hesabıyla) bu sebeple özel öğrenci olarak ders aldırıp bir sonraki alımda öğrenciliğe geçirenler var

beşincisi, ilk 2 hafta içinde kontenjanları doldurmak için alanlar var.

bunların hepsi özel üniversiteler için. dediğim igib eğitim yönetimi, isg ve mba genelde para kqazanma amaçlı olduğu için esnekliğin kralını gösteriyorlar.
  • renegade  (20.02.22 01:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.