[]

koç üniversitesi asistan lojmanları

sozlukte hakkinda hayırlı seyler okumadim da bizzat lojmanlarda kalmis insanlar var mi? ya da tanıdıgı kalmis?

sozluk.sourtimes.org

entri'nin aradan gecen seneleri de goz onune alirsak dogruluk payi nedir bilemedim. soyle mini mini izlenimlerini yazacak biri cikarsa sevinirim.

 
1,5 sene koç üniversitesi öğrencisi olarak bahsi geçen sitede bahsi geçen dublex dairelerde kaldım(2 farklı dairede).
bahsedilen problemlerden kaloriferle ilgili olanı doğru gün içinde az saat yanıyor bu sebeple ev bir miktar soğuk oluyor ancak bu problem elektrikli kalorifer mi her neyse onunla kolayca çözülüyor yani dert değil.
sıcak su konusunda, termosifon var sıcak su sorunu yaşanmıyor yani, açıyorsun su ısınıyor yıkanıyorsun bu kadar basit.
jeneratör yok evet ama elektrik kesintisine 1 kere denk geldiğimi hatırlıyorum ki bu da kaldığım süre göz önünde bulundurulursa normal.
siteler bölgesindeki en güzel sitedir.

yalnıııııızz önemli bir noktadan bahsetmeden de geçemeyeceğim. siteler bölgesindeki neredeyse bütün sitelerde kaldım (kiptaş, medyakent, acarlar, yonca). yoncada her binanın kapısında güvenlik olmasından dolayı güvenlikle çok burun buruna geliyorsunuz. erkek arkadaşımla binaya girerken açıkçası görevlilerin bakışından son derece rahatsız oluyordum. "namus bekçisi" görevini üstlenmiş bir bakışı vardı yonca'nın güvenlik görevlilerinin ve beni rahatsız ediyordu. diğer sitelerde de kalmış biri olarak sölüyorum oralarda durum böyle değildi.

bir arkadaşımı da apartmana girerken durdurup 1000 tl borç para istemişliği var yine yoncanın güvenlik görevlilerinden birinin, yani onlarla ilgili böyle garip anılarımız var.

mini mini değil baya bir izlenimimi anlattım umarım yeterli olur. neticede yeni oluşundan dolayı temizdir yonca'daki evler, güzeldir.
  • ulfe  (21.06.10 02:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.